Pokaż wyniki od 1 do 10 z 4099

Wątek: Canon EOS 5D Mark II

Mieszany widok

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Paprochwbody Zobacz posta
    No i stało się, mój 5D II zamilkł, w niedzielę robiłem zdjęcia przez 5 minut przed domem w lekkich opadach śniegu, wczoraj kilka w lecznicy zwierzakom, podczas tego zaczął spontanicznie wyłączać się, a dziś... Martwy byk.
    Może ktoś wie, co można zrobić poza wyjęciem baterii i karty (na aparat spadło KILKA kropel śniegu, który zaraz stopniał, po przyjściu do domu został wytarty) ?
    Help...
    nie ma prawa mu sie nic stac. 5D (mkI co prawda) katowalem w strugach lejacego deszczu (poswiateczne wakacje w gorach) i nawet sie nie zajaknal, kiedy z natury w miare szczelny plecak LowePro Vertex byl juz w srodku solidnie zamoczony.

30D w wodzie morskiej wykapalem i po gruntownym wysuszeniu do dzisiaj dziad dziala.
    www albo tez flickr

Pełne uzależnienie Awatar trampek
    Miasto
    Rzeszow, Poland

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez akustyk Zobacz posta
    nie ma prawa mu sie nic stac. 5D (mkI co prawda) katowalem w strugach lejacego deszczu (poswiateczne wakacje w gorach) i nawet sie nie zajaknal, kiedy z natury w miare szczelny plecak LowePro Vertex byl juz w srodku solidnie zamoczony.

30D w wodzie morskiej wykapalem i po gruntownym wysuszeniu do dzisiaj dziad dziala.
    ja rowniez robie plenery w kiepskch warunkach i nigdy sie nawet nie zajaknal. mowa o 5d2
    R5, R6,RF10-20, RF1535, RF2870, RF50L, RF85L, RF70200 2.8, M1 Max

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów