5DmkIII | BG-E11 |5DmkII | BG-E6 | 16 | 24-35 F2 | 50 | 85 | 135L | 2x430 EX II | 2xJ360 AFD | YN662C | NX2000 | 16-50 | 30 | 50-200
Google: Precious-moment photography UK
Odczujemy ten wysyp jak zacznie się sezon i panowie od pytań będą focić slubniaki za 500zł w pełnym komplecie , a u Nas w firmie będzie wysyp rozpaczy z braku kasy , bo na forum nauka jest za darmo .![]()
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
No przecież nowy sezon polowania na dotacje się zaczął
A ja mam z kolei pytanie z serii bardziej abstrakcyjnych: za miesiąc focę swój pierwszy ślub i jest to ślub cywilny. Jak ceremonia przebiega wiem, jak i to, że trwa dość krótko. Jeśli chodzi o sprzęt, planuję połączyć 5d2 z 35/1,4 i 40d z 85/1,8. I jedno "ale". Jestem również szczęśliwa posiadaczką fisha 15/2,8 i chciałabym go wykorzystać. Kusi, zeby mieć przy sobie i wrzucić na chwilę na 5d2. Ma to sens? A może za bardzo kombinuję i z racji szybkości akcji i braku obycia powinnam sobie darować i skupić się na pstrykaniu tym co mam? Co szanowne koleżeństwo by radziło?
To zależy od wielkości sali i ilości gości. Fisz jest mały, miej w kieszeni, podpięcie to przecież moment. Może podczas składania życzeń jak się kolejka ustawi?