Pokaż wyniki od 11 do 20 z 27

Wątek: Tłumiki do lustrzanek

Widok wątkowy

Pełne uzależnienie Awatar dinderi
    Miasto
    Raszyn

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ElSor Zobacz posta
    W kosciele trzeba byc "niewidocznym" i nie zwracac na siebie uwagi ... z takimi ubraniami na aparat chyba zwroci sie wieksza uwage niz klapiacym lustrem .. lepiej chyba robic zdjecia dbajac o inne detale (jak np minimalizcja uzywania blyskow) niz o dzwiek lustra.
    Oczywiście, że takie ubranko na aparat, będzie tylko dodatkowo zwracać uwagę w kościele. Tak samo, jakby fotograf miał pejsy, albo był w czapce. Na pewno, mniej bedzie zauwazalny zupełnie naturalny dzwięk klapnięcia lustra, niż taki pokrowiec. Ale...
    ... nie mnie wnikać, czy używanie czegos takiego w kosciele ma, czy nie ma sensu. Podałem odpowiedź na zadane pytanie Dla mnie to nie ma sensu, własnie dlatego, ze będzie zwracac tym wiekszą uwagę. Podejrzewam, że ksiądz zamiast skupiac się na ceremonii, wciaż bedzie spogladał na fotografa. Nie mówiąc o reszcie obecnych.
    "Niewidzialność" w kościele bardziej zależy od zachowania fotografika, niż od odgłosów jaki wydaje jego sprzet.
    Ostatnio edytowane przez dinderi ; 07-03-2010 o 16:48
    Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
    09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.

---Moje zdjecia na FB---

Uprawnienia umieszczania postów