Pokaż wyniki od 1 do 10 z 70

Wątek: Czas matysiaków

Mieszany widok

Początki nałogu Awatar pe.en.de
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Ci nowi to dno, beztalencia. Zamiast ciąć nożem używają ploterów. A gdzie sztuka?
    Gdzie pierwiastek ludzki?!!!. Świat chyli się ku upadkowi jak nas nie będzie, to się zawali.
    Nie ma chyba środowiska, które by z obrzydzeniem nie patrzyło na młodszych szybszych, głodniejszych sukcesu. A czy Wy nikogo nie podkupiliście? Nikt przez Was
    nie został kiedyś bez miski zupy? Nie świat się zmienia tylko my się starzejemy a młode wilki czekają na swoją kolej. I wiecie co? Im też się należy.

Pełne uzależnienie Awatar Sergiusz
    Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

Ja mam swoją jedną jedyną ulubioną grę komputerową z 1992r. Parę lat temu w zasadzie bez problemu można było ją bezpłatnie ściągnąć z sieci. W dniu dzisiejszym już to nie takie proste. Na tych samych portalach co kilka lat temu gra jest dalej tyle, że aby ją ściągnąć trzeba wysłać SMS lub zapłacić w innej formie. Małym krokami i do płacenia znajdą się chętni. :-D
    Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.

Bywalec
    Miasto
    Pommern

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pe.en.de Zobacz posta
    Nie świat się zmienia tylko my się starzejemy a młode wilki czekają na swoją kolej. I wiecie co? Im też się należy.
    Takie są koleje losu i nikt z tym nie polemizuje, problem w tym, że młodzi mogą nie miec nic do roboty. Zastąpią ich jeszcze młodsi z komórkami, skuszeni lizakiem i podpisem nazwskiem po zdjęciem.
    EOS 5, 500N, 400D, 50D

Uprawnienia umieszczania postów