Strona 5 z 7 PierwszyPierwszy ... 34567 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 70

Wątek: Czas matysiaków

Początki nałogu Awatar pe.en.de
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Ci nowi to dno, beztalencia. Zamiast ciąć nożem używają ploterów. A gdzie sztuka?
    Gdzie pierwiastek ludzki?!!!. Świat chyli się ku upadkowi jak nas nie będzie, to się zawali.
    Nie ma chyba środowiska, które by z obrzydzeniem nie patrzyło na młodszych szybszych, głodniejszych sukcesu. A czy Wy nikogo nie podkupiliście? Nikt przez Was
    nie został kiedyś bez miski zupy? Nie świat się zmienia tylko my się starzejemy a młode wilki czekają na swoją kolej. I wiecie co? Im też się należy.

Pełne uzależnienie Awatar Sergiusz
    Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

Ja mam swoją jedną jedyną ulubioną grę komputerową z 1992r. Parę lat temu w zasadzie bez problemu można było ją bezpłatnie ściągnąć z sieci. W dniu dzisiejszym już to nie takie proste. Na tych samych portalach co kilka lat temu gra jest dalej tyle, że aby ją ściągnąć trzeba wysłać SMS lub zapłacić w innej formie. Małym krokami i do płacenia znajdą się chętni. :-D
    Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.

Bywalec
    Miasto
    Pommern

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pe.en.de Zobacz posta
    Nie świat się zmienia tylko my się starzejemy a młode wilki czekają na swoją kolej. I wiecie co? Im też się należy.
    Takie są koleje losu i nikt z tym nie polemizuje, problem w tym, że młodzi mogą nie miec nic do roboty. Zastąpią ich jeszcze młodsi z komórkami, skuszeni lizakiem i podpisem nazwskiem po zdjęciem.
    EOS 5, 500N, 400D, 50D

Początki nałogu Awatar pe.en.de
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Może tak a może nie. Gdy my będziemy snuć opowieści jak to kiedyś nasz kolega sprzedał
    zdjęcie z 3200zeta, oni w tym czasie sprzedadzą dwa tysiące zjęć po cztery złote.
    A z takiej ilości, (nawet gdy założymy że nie ma wśród nich nikogo zdolnego) można wybrać coś nawet od beztalencia.
    Wielu z nich odpadnie ale pozostaną najlepsi i to oni wyznaczą nowe kierunki.
    A jak psioczono na impresjonistów?
    Ostatnio edytowane przez pe.en.de ; 07-03-2010 o 11:42

Talking publikacje i ich wspaniali managery !!!

Witam

Publikacje czyli zło konieczne.
    Opowieść z dziś .

Właśnie zgodziłem się na darmowa publikacje z niedzielnego rajdu ( czytaj za parę godzin dokładanie 8 się zacznie zabawa ).
    Poproszono mnie o foty dwóch aut 4 i 15 dla jakiejś lokalnej gazety ( klubowy artykuł ), za free.
    Zgodziłem się bo nie wszystko się przelicza na kasę ale czasami dobre foto robi lepsza reklamę niż rok Google.
    To środowisko jest dość zamknięte ale byl jeden warunek podpis fot serwisu rajdowego i 2 kopie gazety poczta do domu / wymogi Irish motorsport - akredytacje /.
    Dostałem odpowiedz ze jak to skany nie wystarcza gazety , gazeta nie będzie wydawać uwaga to najlepsze 5 eu na wysyłkę w zamian za foty i ze maja cale stado free fotografów którzy oddadzą foty z uśmiecham na ustach za publikacje i im skan starczy.
    Moja odpowiedz była taka ze sa foty i foty i jak gazety nie stać na wydanie 5 eu to

Good luck !!! - czytaj F**ck off - łagodna wersja pozdrowień irlandzkich

Generalnie zlewa mnie to ale napisalem posta bo chce wiedzieć
    Jakie wy mieliście doświadczenia z menadżerami i innymi błaznami na stanowiskach którzy oferowali wam życiową szanse wejście w świat "Dużego biznesu".

Jeden kolega napisał cala prawdę i warto to przeczytać bo szanować się trzeba

http://www.infinity.net.pl/~archie/wordpress/?p=972

Pozdrowienia Darek
    Ostatnio edytowane przez Dzygit-Dublin ; 07-03-2010 o 05:02
    pare sloikow i jedno body ......... ostatnio uzywane 9 lat temu czas nanowo zaczac przygode ....

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

niestety, poszanowania dla fotografów nie ma, ale sami fotografowie są sobie winni, oni pewnie maja racje i znajda innych, ktorzy dadza fotki za darmo, taka jest niestety rzeczywistosc

zreszta spokojnie mogles o tym pisać w tym watku: http://www.canon-board.info/showthre...t=59859&page=5

i nie dawaj nigdy fotek za darmo! szanuj siebie i innych
    Moje wątki na forum: sport | fashion
    | R5 | 5D3 | 16-35L II | Sigma 24 Art | Sigma 50 Art | Sigma 105 Art | Sigma 120-300 2.8 OS |

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sebcio80 Zobacz posta
    niestety, poszanowania dla fotografów nie ma, ale sami fotografowie są sobie winni, oni pewnie maja racje i znajda innych, ktorzy dadza fotki za darmo, taka jest niestety rzeczywistosc

zreszta spokojnie mogles o tym pisać w tym watku: http://www.canon-board.info/showthre...t=59859&page=5

i nie dawaj nigdy fotek za darmo! szanuj siebie i innych
    Sie ma sebcio80
    To był jedyny raz co mnie podkosiło i się nauczyłem szybko zawsze za coś, tym razem zdecydowałem inaczej ze względu na club tylko dlatego.
    Foty i tak by były z logiem - bo bardziej zależny mi na reklamie niż na tych 50 czy 100 euro.

A czy free foty znajdzie czy nie to ciężko powiedzieć jak jakiś młodzianów to tak oddadzą ale generalnie to irole się cenią zawsze loga i namiary na stone ich są

Tak napisałem posta bo mnie interesuje jak jest u innych z super dealami .

Darek
    Ostatnio edytowane przez Dzygit-Dublin ; 07-03-2010 o 05:13
    pare sloikow i jedno body ......... ostatnio uzywane 9 lat temu czas nanowo zaczac przygode ....

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Przykład z "wyższej półki": http://www.rp.pl/artykul/2,443565.html
    Cytat Zamieszczone przez Rzeczpospolita
    Słownik ma jednak pewien dotkliwy brak. Mimo że autorzy zamieścili listę najważniejszych konkursów branżowych i uwzględnili reklamowe marki, zignorowali zupełnie nazwiska twórców promocyjnych haseł kampanii – od copywriterów do dyrektorów artystycznych. A przecież warto wiedzieć, kim są najlepsi „poeci” reklamy.
    Moim zdaniem to nie brak, to kompromitacja.
    EOS - conditio sine Kwanon...

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Przemek Białek Zobacz posta
    to niech ci się któryś z takich powiedzmy portali miejskich przyzna, jak mało zarabia

powiedzmy z samej reklamy 30 banerów po 500zł netto/m dalej już nie liczę, te 30 to tylko uśrednienie...
    malo ktory portal ma takie mozliwosci
    no comment...

Początki nałogu Awatar UrGuR
    Miasto
    Wronki

Domyślnie

Ma ktoś link do bodaj bloga, na którym autor pisał krytycznym tonem do fotografów (i nie tylko), aby cenili swoja prace i przestali robić to za darmo? Byłbym wdzięczny.
    https://www.flickr.com/photos/marcinmichalowskipl/
    C5DII + S24/1.4 Art + C50/1.8 STM + C85/1.8 + 24-105/4 L IS + T70-300 USD VC

Strona 5 z 7 PierwszyPierwszy ... 34567 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów