Ciekawość to 1 stopień do piekła Dominiko![]()
Ciekawość to 1 stopień do piekła Dominiko![]()
50D, 1000D, 3000N, PS a530, EF-S 17-85mm IS USM, EF-S 18-55mm, EF 28-80mm, EF 75-300mm, Nissin Di622
bo zmienimy tutaj zaraz Ciebie w "młodego" hehehe więc nie podskakuj![]()
50D + dodatki
“Fotografując staraj się pokazać to czego bez ciebie, nikt by nie zobaczył.” – Robert Bresson
Oj to się chyba wycofam z biegu![]()
50D, 1000D, 3000N, PS a530, EF-S 17-85mm IS USM, EF-S 18-55mm, EF 28-80mm, EF 75-300mm, Nissin Di622
Ech.... cierpliwości jutro zrelacjonuję, tym bardziej , że zapowiada się dłuższa wspólpraca...
Piotr Talarczyk
1ds III 1d
dobra, może wytrzymam hehe
50D + dodatki
“Fotografując staraj się pokazać to czego bez ciebie, nikt by nie zobaczył.” – Robert Bresson
Śmieszne te modelki - wrzuciłem foty w małym rozmiarze na Picasse i podesłałem link z pytaniem czy się podobają i że mogę podesłać większe a one te miniaturki powklejały już w portfolio :-D Widać musiały się strasznie spodobać :razz:
Ja jeszcze nic nie podsylalem... Bardzo ciekawi mnie co to za "projekt" PF bedzie jutro![]()
Paweł, to daj i nam tego linka,popa3my :-D
Paweł taka jest prawda, że robisz fajne foty![]()
50D + dodatki
Ech, jak ja lubię jak KTOŚ wpadnie, pokrytykuje i wypadnie...
Czy wszyscy którzy mają aparaty Canon są profesjonalistami??
Czy wszystkie wizażystki mają stosować się do przyjętych w Warszawie norm??
Czy przypadkiem nasz "plener" nie miał na celu podniesienie własnych umiejętności, zmierzenie się ze słabościami, zdobycie nowych doświadczeń??
A gdzie wizażystki mają nabrać doświadczenia? Malować w domu manekiny?
---------
piotrek72t - już wkrótce będziesz mógł do stopki dodać kolejny adres ze zdjęciami![]()
Ostatnio edytowane przez Virtuoz ; 23-02-2010 o 21:02
1Dx + eLki, zoomy, stałki, lampki i gadżety