Zejdźmy z modelek, wejdźmy na zdjęcia.
Zejdźmy z modelek, wejdźmy na zdjęcia.
17-stki robisz w bieliźnie :> Nieeeeźle ;d
A tak poważnie - czepiacie się dziewczyny - widocznie początkująca jest i trzeba ją nauczyć tego i owego 8).
![]()
A niby w czym miałby robić? Choć może i lepiej jak by robił w jakiś obszernych ciuchach w kolorze czarnym. Po prostu wyszczupla. Czarna bielizna jak widać nie zawsze. Ale nie mniej fotograf dał się zwieść zewowi natury. Zdarza się najlepszym. Tak na marginesie 192 to niezłe zdjęcie. Było wsadzić im między nosy jakieś kółko. Zasugerowałbyś wtedy, że to nie teatrzyk cieni a zdjęcie ślubne.
Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.
Jak juz napisalem , po tej sesji znow sie czego nauczylem , i nie mowie tu o umiejetnosci robienia zdjec![]()
no comment...
Modelka modelka. Ale zdjęcia robi fotograf. I po to jest, aby jak coś jest źle zwrócić na to uwagę. Tak mi się przynajmniej wydaje.
Zdaje mi się, że zaczynam rozumieć, jak należy malować...
100-letni Tycjan
400D kit S10-20 C70-200 4f
a ile mozna zwracac ? ;] , tak czy owak popelnilem blad na samym poczatku po prostu ;]
no comment...
Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.
Patrząc tylko na zdjęcie pomijając modelke to jest ok196 bardzo mi się podoba 197 tez.
Sergiusz, a jak modelka jest nieświadoma a fotograf jest dobry a zdjęcia złe, to kto jest d..a? :wink: :-D (to nie jest uwaga do autora)
MM-architekci - pomijając wszelkie "brzuchy" zdjęcia mi się podobają![]()
Zdaje mi się, że zaczynam rozumieć, jak należy malować...
100-letni Tycjan
400D kit S10-20 C70-200 4f