tak :
lekkie podtopienie bylo ale tylko paneli ;]
tak :
lekkie podtopienie bylo ale tylko paneli ;]
no comment...
O kurka, ale instalacja.idzie zima i czas wynalazków DIY to też coś będę kombinował. Dzięki.
![]()
hmm moze teraz lepiej ? ;]
157.
no comment...
super
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
A ja spytam - do czego służą te deski wiszące na linkach? Jedna zdaje się przytrzymuje rurkę z wodą?
Pozdrawiam
Profesjonalny system podwieszany, sa dwa takie - deska , bloczki , sznurek do prania , obejmy do rur i karnisz szynowy
material podwiesic , lampe podwiesic , jak wyzej widac , przydaje sie
no comment...
nie zauważyłem jakoś wcześniejszej serii - 138 fotka klasa, świetny moment złapałeś.
ahhh trzeba szybciej ciułać na te 135L![]()
Jestem pod wrażeniem pomysłowości i wykonania, fotografii też![]()
EOSy, 17-40/4L, 24-70/2.8L, 50/1.8, 85/1.8, 100-300/4.5-5.6, Raynox 250, manfrotto, 420EX, 580EX I, II, elinchrom+ skyport.
www.magaczewski.blogspot.com
www.fotogaleria.magaczewski.pl
Studyjnie znow i nudniej troche , w porownaniu do ostatniego ;] , w sumie to tak jak sobie siade juz po sesji ze 2 tyg to dopiero zaczynam widziec co mozna by lepiej zrobic heh , tak czy owak chetnie poslucham co zle itd.
158.
159.
160.
aha faktura skory hmm no przyznaje ze na 800px troske srednio , na duzych jak obrabiam jest cacy , ale nie chce mi sie dwa razy robic ;p
no comment...
160tka jest świetna, kadr i kompozycja bardzo się podobają!
158 i 159 nie czuję taki fot, po prostu nie mój klimat raczej. Jako reklama stroju kąpielowego jest OK. Na 158 chyba buty w innym odcieniu niż strój i tło. 159 sztampowa poza.