Cześć,
Modelka zgodziła się na zamieszczenie na forum więc podrzucam zdjęcie które udało mi się zrobić w trakcie warsztatów "akt".
Zachęcam innych uczestników do podzielenia się zdjęciami dla których uzyskali autoryzacje.
![]()
Cześć,
Modelka zgodziła się na zamieszczenie na forum więc podrzucam zdjęcie które udało mi się zrobić w trakcie warsztatów "akt".
Zachęcam innych uczestników do podzielenia się zdjęciami dla których uzyskali autoryzacje.
![]()
Ostatnio edytowane przez tnts ; 12-02-2010 o 14:24
Przypomnę tylko, że przed publikacją zdjęć z tematu Akt należy mieć zgodę na umieszczenie konkretnych zdjęć od Doroty.
Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.
Sergiusz, zalozmy ze interesuje mnie to spotkanie Czy istnieje nadal jakas znizka dla posiadaczy legitymacji z tytułu wykupienia prenumeraty w ubiegłym roku? Jak to sie ma wlasnie dla posiadaczy legitymacji. I chcialbym jeszcze zapytac o sama prenumerate, bo nie dostalem odpowiedzi z formularza kontaktowego, czemu juz nie otrzymuje pisma lustrzanka??????
Dla członków klubu jest 10% taniej. W połączeniu z abonamentem 5%. Nie wiem kiedy wysyłałeś mejla bo nie jestem w stanie połączyć nica z nazwiskiem ale adres bezpośrednio do mnie to sergiusz@tmf.waw.pl na stronie warsztatów jest też komórka 602... Albo podaj mi na PW Twój telefon to oddzwonię.
W porozumieniu z uczestnikami dzisiejsze sobotnie warsztaty rozpoczynają się o 13. Jak by ktoś miał ochotę wpaść na ostatnią chwilę to zapraszam!
Ostatnio edytowane przez Sergiusz ; 13-02-2010 o 04:24
Na warsztaty w piątek 19 02 od packshotu do zdjęcia reklamowego jest już komplet uczestników. Natomiast na warsztaty sobotnie chętnych brak. Jest to jedyny temat cieszący się całkowitym brakiem zainteresowania dlatego postanowiłem usunąć go z listy warsztatów.
Po rozmowie z uczestnikami ostatnich spotkań postanowiłem wskrzesić warsztaty prowadzone przez innych fotografów. Na początek do studia zaprosiłem Jerzego Kośnika, który poprowadzi spotkanie już w najbliższą sobotę.
Sobota 20 02 godzina 11 Akt/Portret spotkanie prowadzi Jerzy Kośnik koszt 200zł
http://www.tvn24.pl/24467,1603552,0,...wiadomosc.html
http://www.swiatobrazu.pl/jerzy-kosn...kne-19329.html
Zapraszam!