Strona 20 z 57 PierwszyPierwszy ... 10181920212230 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 191 do 200 z 562

Wątek: [WARSZTATY W STUDIO (i nie tylko) WARSZAWA - 2010] - portret,akt, ślubne

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tnts Zobacz posta
    Z drugiej strony ... jak skomponować modelkę żeby zachować tułów i jednocześnie zbudować linie przekątnej?
    O tak: http://www.maxmodels.pl/index.php?t=...foto&u=2695658 = przekrzywienie głowy i skręt tułowia.

Uzależniony

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez Zobacz posta
    O tak: http://www.maxmodels.pl/index.php?t=...foto&u=2695658 = przekrzywienie głowy i skręt tułowia.
    Jak tak patrzę na tę fotkę to stwierdzam, że jestem fanem przekrzywienia głowy i skrętu tułowia.

Pełne uzależnienie Awatar Sergiusz
    Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

Ja chyba też. Ale jak byśmy mieli takie przekątne na warsztatach to bym się nie pozbierał z poobcinanymi głowami, rekami i innymi częściami ciała mającymi istotny wpływ na kompozycję.
    Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.

Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sergiusz Zobacz posta
    Na stronie www.warsztatyfoto.com.pl podałem tematy i terminy spotkań do końca maja 2010r. Jednocześnie wprowadzam abonament na warsztaty i wynajęcie studia na miesiące marzec kwiecień i maj. Cena abonamentu 750zł obejmuje 6 dowolnych spotkań w wyżej wymienionych miesiącach lub wynajęcie studio w cenie 30zł za godzinę w setach po 4 godziny. Aby nie zrobił się bałagan to obowiązuje przelicznik- jeden set to jedno spotkanie. Warunkiem skorzystania z abonamentu jest jego opłacenie do 22 02 2010 i podanie terminów spotkań. Wynajęcie studia należy umawiać z przynajmniej tygodniowym wyprzedzeniem.

Abonament nie obowiązuje na spotkania odbywające się 1, 2 i 3 maja.

Majowy weekend w studio.
    Do majowego weekendu jest jeszcze sporo czasu więc jest okazja aby spędzić go w studio. W tym roku układa się mało korzystnie i trudno go nazwać długim. Dlatego tak przygotowałem terminarz warsztatów aby w jeden weekend zaliczyć aż pięć spotkań. Decydując się na wszystkie spotkania koszt kursu wynosi 700zł pod warunkiem ich opłacenia do końca lutego.

01 05 sobota godzina 11 Portret pierwsze kroki w studio koszt 99zł/Portret w studio koszt 150zł
    02 05 niedziela godzina 11 Pomiędzy portretem a aktem koszt 150zł /akt w studio 200zł
    03 05 poniedziałek godzina 13 Akt, Glamour, Fashion- podobieństwa i różnice koszt 400zł

Zapraszam!
    Chcę przypomnieć, że w poniedziałek upływa termin dla osób zainteresowanych abonamentem. W cenie abonamentu mieszczą się wszystkie spotkania z wyjątkiem majowego weekendu włącznie ze spotkaniem „Warsztaty w Kościele” Formalności będzie nożna załatwić też na jutrzejszym spotkaniu, na które zapraszam!
    Sobota 20 02 godzina 11 Akt/Portret spotkanie prowadzi Jerzy Kośnik koszt 200zł
    http://www.tvn24.pl/24467,1603552,0,...wiadomosc.html
    http://www.swiatobrazu.pl/jerzy-kosn...kne-19329.html

tnts
    Guest

Domyślnie warsztaty

Cześć,

Jakiego charakteru warsztatów w sobotę należy się spodziewać? Bardziej ukierunkowane na wykład czy bardziej na twórcze działanie?

Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

Spotkanie będzie składało się z dwóch części. Pierwsza to krótki wstęp tytułem wprowadzenia w zagadnienie a następnie autor pokaże jak pracuje z modelką. Każdy z fotografów ma nieco inne metody pracy dlatego dobrze jest podpatrzyć jak pracują inni, jak nawiązują kontakt z fotografowaną osobą oraz jakie są tego efekty. Uczestnicy spotkań na warsztatach dobrze wiedzą, że umiejętność ta często bywa znacznie trudniejsza niż samo operowanie światłem. Część druga to taki trochę artystyczny eksperyment. Autor pokaże jedno ze swoich zdjęć a zadaniem uczestników będzie wykonanie podobnego zdjęcia oczywiście „pod okiem” autora. Jak czas pozwoli to ćwiczenie powtórzymy z kolejnym zdjęciem. Zdjęcia są bardzo znane ale umówiliśmy się z osobą prowadzącą warsztaty, że nie będziemy ujawniać wszystkich szczegółów spotkania.

Jak ktoś ma jeszcze ochotę nas odwiedzić to proszę o kontakt na PW
    Ostatnio edytowane przez Sergiusz ; 19-02-2010 o 22:15

Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

I po zawodach. Dziękuję uczestnikom i uczestniczkom za przybycie jak również Jurkowi za prowadzenie spotkania. Niebawem podam kolejne terminy spotkań.

Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

Jako, że części osób nie odpowiadał termin spotkania w ostatnią sobotę postanowiliśmy powtórzyć warsztaty tym razem z inną modelką.

Sobota 27 02 godzina 11 Akt/Portret spotkanie prowadzi Jerzy Kośnik koszt 200zł
    http://www.tvn24.pl/24467,1603552,0,...wiadomosc.html
    http://www.swiatobrazu.pl/jerzy-kosn...kne-19329.html

Zapraszam!

Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

Zdjęcie pochodzi z materiałów modelki

Wiola- modelka, która będzie pozowała na sobotnich warsztatach. Są jeszcze wolne miejsca na to spotkanie.

Zapraszam!

Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

5 03 piątek godz 17- Portret pierwsze kroki w studio Modelka Ania

Zapraszam!

Strona 20 z 57 PierwszyPierwszy ... 10181920212230 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów