Strona 68 z 152 PierwszyPierwszy ... 1858666768697078118 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 671 do 680 z 1516

Wątek: Dofinansowanie na działalność z urzędu pracy

fotograf Awatar Czacha
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

a ja na smierc zapomnialem o papierku z Kurii .. no to skladanie wniosku przelozone na nastepny tydzien .. a mialo byc tak pieknie

Pełne uzależnienie Awatar arturs
    Miasto
    Kielce

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Czacha Zobacz posta
    a ja na smierc zapomnialem o papierku z Kurii .. no to skladanie wniosku przelozone na nastepny tydzien .. a mialo byc tak pieknie
    złóż bez tego, najwyżej doniesiesz.. u nas tak się dało..
    5DmkI, C85f1.2L|580 EXII|

fotograf Awatar Czacha
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

dopisze, ze jestem 'w trakcie'

Domyślnie

Czy ten papierek z kurii ma duże znaczenie? U mnie kurs będzie dopiero na początku kwietnia, a wniosek do UP chcę złożyć na początku marca.

ps. we wniosku chcę właśnie wpisać coś w stylu "że jestem w trakcie"

Uzależniony Awatar Lulu1988
    Miasto
    Sandomierz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MM-architekci Zobacz posta
    ....u mnie nawet po przyznaniu dotacji mozna bylo zmieniac plan zakupow piszac wniosek z prosba i krotka argumentacja
    Co kraj to obyczaj; w moim UP jest jeszcze lepiej bo np jak się kupi wszystko wyszczególnione w bp i zostanie nam jeszcze np 500zł to można coś dokupić, a dopiero po fakcie złożyć notatkę dlaczego było nam to potrzebne. A co również ciekawe: jakbym np napisał, że kupię 24L, a przyjadę ze sklepu z 35L to też nic sobie z tego nie robią.
    Zestaw na ciężkie czasy: 3 puszki z konserwą - w tym jedna przeterminowana, 6 słoików z ogórkami, 4 latarki i krótkofalówki.

Bywalec Awatar Jaca9
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Jak by się czepiali choć wątpię zawsze można powiedzieć że nie było, dlaczego tam kupowałem bo dali dobry rabat czy coś by się wymyśliło. Orientujecie się może czy po założeniu firmy gdy już wszystko się zakupiło, firma ładnie prosperuje można gdzieś zacząć pracować na Umowę o Dzięło lub o Prace.

Początki nałogu Awatar mastercheat
    Miasto
    Blachownia k/Częstchowy

Domyślnie

Z tego co ja wiem to umowa o prace odpada przez rok. O dzieło chyba można, ale nie z poprzednim pracodawcą czy jakoś tak. Głowy uciąć nie dam.
    40D;T17-50;Tokina50-135;580EXII;Sherpa250R;4GBx2+8GB;V800C,HL-511x2; Hama Defender 200
    5D;C28/1.8;C85/1.8; YongNuo RF-602; 2xPowerlux VC200; 1xQuantuum PT-200,softboxy,parasole.

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Lulu1988 Zobacz posta
    Co kraj to obyczaj; w moim UP jest jeszcze lepiej bo np jak się kupi wszystko wyszczególnione w bp i zostanie nam jeszcze np 500zł to można coś dokupić, a dopiero po fakcie złożyć notatkę dlaczego było nam to potrzebne. A co również ciekawe: jakbym np napisał, że kupię 24L, a przyjadę ze sklepu z 35L to też nic sobie z tego nie robią.
    ale ja kupilem i dopiero pisalem prosbe o przyjecie zmian w liscie zakupowej ;] , generalnie wystarczyl telefon wczesniej z zapytaniem i zdrowy rozsadek , czyli kupno sprzetu foto innego a nie zgrzewki wudki ;]
    no comment...

fotograf Awatar Czacha
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jaca9 Zobacz posta
    Jak by się czepiali choć wątpię zawsze można powiedzieć że nie było, dlaczego tam kupowałem bo dali dobry rabat czy coś by się wymyśliło. Orientujecie się może czy po założeniu firmy gdy już wszystko się zakupiło, firma ładnie prosperuje można gdzieś zacząć pracować na Umowę o Dzięło lub o Prace.
    przez rok nie mozesz podejmowac umowy o pracy. nie mozesz tez pracowac na zlecenie poprzedniego pracodwacy. no i z tego co mi sie wydaje, choc nie jestem pewien, umowy ktore ew. bedziesz podpisywal z innymi firmami musza byc w ramach prowadzonej dzialalnosci

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Szczecin

Domyślnie

W Szczecinie dużą wagę przykładają też do oświadczeń współpracy podpisanych przez przyszłych klientów (osoby prywatne oraz firmy). Za to można dostać sporo punktów z tego co się orientuję, bo dla komisji oznacza to większe szanse na utrzymanie firmy.

Strona 68 z 152 PierwszyPierwszy ... 1858666768697078118 ... OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów