Strona 67 z 152 PierwszyPierwszy ... 1757656667686977117 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 661 do 670 z 1516

Wątek: Dofinansowanie na działalność z urzędu pracy

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Szczecin

Domyślnie

A w jakiej formie dołączyć portfolio?
    Bo ja mam następujące (dodatkowe) dokumenty:
    -zaświadczenie o ukończeniu kursu foto
    -listy referencyjne od klientów
    -oświadczenia współpracy
    -biznesplan

Właśnie zastanawiałam się nad pokazaniem portfolio w trakcie prezentacji (na lapku na przykład)

A Ty będziesz dołączał wydrukowane zdjęcia?

fotograf Awatar Czacha
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

tak, dolaczam 30 fotek 15x21cm - przede wszystkim reporterka, potrety i troche ze slubow

wiem ze komisja nie jest od artyzmu, ale oprocz zaswiadczen z kursow (sam prowadzilem dwa), informacji o 7-letniej dzialalnosci w stowarzyszeniu fotograficznym, pracy jako operator oraz swoich osiagnieciach indwidualnych pomyslalem ze warto je dorzucic ... jak to mawiaja jedno zdjecie warte tysiaca slow

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Szczecin

Domyślnie

Może masz rację, kurcze, że też nie pomyślałam o tym. Jutro muszę złożyć to nie wiem czy teraz zdążę podrukować. Ale może się uda. Dzięki

Domyślnie

Ja również zamierzam dołączyć kilkanaście odbitek zdjęć, do tego ksero dyplomów, które zdobywałem w konkursach foto, ksero z gazet i czasopism, w których były prezentowane moje zdjęcia, wydruki ze stron internetowych, na których były wykorzystane moje zdjęcia, "screenshoty" z moich stron internetowych, no i biznesplan.

A mam takie pytanko. Czy pod pojęcie fotografii okolicznościowej można podciągnąć portrety?

Początki nałogu Awatar mastercheat
    Miasto
    Blachownia k/Częstchowy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Czacha Zobacz posta
    tak, dolaczam 30 fotek 15x21cm - przede wszystkim reporterka, potrety i troche ze slubow

wiem ze komisja nie jest od artyzmu, ale oprocz zaswiadczen z kursow (sam prowadzilem dwa), informacji o 7-letniej dzialalnosci w stowarzyszeniu fotograficznym, pracy jako operator oraz swoich osiagnieciach indwidualnych pomyslalem ze warto je dorzucic ... jak to mawiaja jedno zdjecie warte tysiaca slow
    no ja waśnie idę jutro odebrać foty z labu.

masz może jakiś pomysł jak je wpiąć do biznesplanu?

Koperta jakoś mi się źle kojarzy a też nie chciałbym aby się poniewierały za bardzo...
    40D;T17-50;Tokina50-135;580EXII;Sherpa250R;4GBx2+8GB;V800C,HL-511x2; Hama Defender 200
    5D;C28/1.8;C85/1.8; YongNuo RF-602; 2xPowerlux VC200; 1xQuantuum PT-200,softboxy,parasole.

Pełne uzależnienie Awatar arturs
    Miasto
    Kielce

Domyślnie

a w Kielcach zażyczyli sobie tylko kwitka z Kurii.. dzięki czemu mieliśmy okazję Łowicz odwiedzić bo w Kielcach raz w roku tylko robią kurs - to był jedyny wymóg, żadnych zdjęć itp. nie chcieli..
    5DmkI, C85f1.2L|580 EXII|

fotograf Awatar Czacha
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

Nikt nie twierdzi ze chca zdjecia - ale glupio by bylo nie dostac dotacji bo zabraklo 1 punktu i a noz widelec dolaczone zdjecia to zalatwia

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Czacha Zobacz posta
    Jesli przyznaja wiecej, to bedziesz musial pisac poprawki do projektu - nie moze byc tak ze dostaniesz 19tys a wydasz 18.500 .. tym bardziej ze we wniosku piszesz o jaka kwote sie starasz wiec jak moga przyznac wiecej?
    to zrobi spis na 19k jak cos dorzuci gdyby dostal 18,5k , poza tym u mnie nawet po przyznaniu dotacji mozna bylo zmieniac plan zakupow piszac wniosek z prosba i krotka argumentacja
    no comment...

fotograf Awatar Czacha
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

oczywiscie ze mozna, ale kto lubi biurokracje?

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

ale to ostatecznsc ;]

a ci co zakladaja firme powinni ja polubic wiec zawsze okazja /;d
    no comment...

Strona 67 z 152 PierwszyPierwszy ... 1757656667686977117 ... OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów