Strona 3 z 18 PierwszyPierwszy 1234513 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 173

Wątek: [czacha] zdjęcia różne, kwadratowe i podłużne..

fotograf Awatar Czacha
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez Zobacz posta
    Szkoda że w tytule nie dopisałeś "szkła" , bo pierwsze skojarzenie było raczej z hutą metalu i spodziewałem się iskier czy płynnego metalu na zdjęciach .
    wiesz co, jak jechalem do tej huty to tez na to liczylem, pomimo ze wiedzialem ze zamiast metalu bawia sie tam plynnym szkliwem ... ostatecznie samo slowo huta zdaje sie byc przereklamowane, albo to po prostu zbyt bujna wyobraznia podpowiada, jak owa huta powinna wygladac

Pełne uzależnienie Awatar Sergiusz
    Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez plaucjusz Zobacz posta
    Dla mnie 9 rewelacja, choć osobiście wolałbym to zdjęcie w B&W. Wielkie skupienie w oczach starego fachowca. Mam takie marzenie by zrobić kiedyś cykl Ludzi podczas pracy..
    Kilka już mam...
    To zobacz, że wychwalana 9 jest trochę nie na temat i dlatego odstaje od reszty zdjęć. Nie pasuje ani do pierwszego ani do drugiego seta. Bo gość szlifuje miskę a nie klosz. Sam kadr choć poprawny jest w sumie nieciekawy. Chyba na zdjęciu jest za duży bałagan. I jeszcze taki mały szczegół. Czy ktoś szlifując szkło nie powinien tego robić w ochronnych okularach?
    Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.

Uzależniony Awatar ElSor
    Miasto
    Ozimek (OPO)

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sergiusz Zobacz posta
    Czy ktoś szlifując szkło nie powinien tego robić w ochronnych okularach?
    Teraz wiadomo skad ta smutna mina

Tak jak poprzednicy 9tka najlepsza, a 2ga seria na rownym i wysokim poziomie. To teraz wyjmuj asa z rekawa i pokaz nam :-P
    A490+SDK
    Galeria CB | Sport CB || PhotoShop jest jak cebula . . . ma warstwy

Bywalec Awatar plaucjusz
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sergiusz Zobacz posta
    To zobacz, że wychwalana 9 jest trochę nie na temat i dlatego odstaje od reszty zdjęć. Nie pasuje ani do pierwszego ani do drugiego seta. Bo gość szlifuje miskę a nie klosz. Sam kadr choć poprawny jest w sumie nieciekawy. Chyba na zdjęciu jest za duży bałagan. I jeszcze taki mały szczegół. Czy ktoś szlifując szkło nie powinien tego robić w ochronnych okularach?
    Pewnie masz rację, jednak swojego zdania nie zmienię. Nie analizowałem tej fotki z pozycji profesjonalnego fotografa bo takim nie jestem. Pierwsze wrażenia były pozytywne i takowe pozostały.
    A czy szkło zawsze jest szlifowane w ochronnych okularach...
    Zwłaszcza przez rutyniarzy...
    Pozdrówka
    Ładne ciałko,gorące stopki i ostre oko:-P
    Artysto, twórz, nie gadaj!
    Johann Wolfgang Goethe

fotograf Awatar Czacha
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

mi sie kadr w 9 nie podoba.. ale fota wrzucona ze wzgledu na twarz goscia. nie dalem rady zajsc go bardziej od przodu, a z profilu tak fajnie nie wygladal

ps. to nie miska.. huta robi wylacznie oswietleniowe sprawy

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Czasami problemy z ostrością się trafiały (8, 12, 14), czasami fota o kilka chwil za późno (7 i 14 - sylwetki osób przysłonięte), ale ogólnie temat ogarnięty. Contentowo plusy za : ósemkę (nie patrzą na ręce, jadą "z pamięci"), czternastkę (bogata w informacje, dobra konstrukcja planów). Minusy za : jedynkę (po co? ), jedenastkę (przewód zasłania jedno oko), podobieństwo 13 i 14 (obaj w tych samych pozach - dwunastka out).

Uzależniony Awatar poszukiwacz2006
    Miasto
    dawna stolica

Domyślnie

Czacha, a możesz co napisać na temat obróbki, jeśli to nie tajemnica. Bardzo mi się podoba, co czyni te zdjęcia jeszcze bardziej ciekawymi.
    Do pracy - 50d, 6d, 135 2.0, 85 1.8, 35 1.4, 24-70 is, DJI Phantom 3, + lampy, wyzwalacze, gripy, rigy, statywy....
    hobbystycznie - brak czasu niestety :-(

Bywalec Awatar Yova
    Miasto
    B-stok

Domyślnie

hmmm znając Czachę, to namieszał coś Z WB w ACRze , pobawił się kontrastami i winietą a potem a PSie klikł autocolor
    "Ci co potrafią robią to. Ci co nie potrafią uczą innych"
    18-35+85

fotograf Awatar Czacha
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

Obrobka w Litghtroomie, zabawa kontrastem i suwaczkami w nim dostepnymi. Ciezko mi sprecyzowac co zrobilem.. to bylo na zasadzie prob i bledow Na auto nic nie bylo

Bywalec Awatar Yova
    Miasto
    B-stok

Domyślnie

A to zawracam honor i przepraszam autocolor wywnioskowałem po ostatniej naszej rozmowie na temat kolorowych ślubniaków
    "Ci co potrafią robią to. Ci co nie potrafią uczą innych"
    18-35+85

Strona 3 z 18 PierwszyPierwszy 1234513 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów