oczywiscie dorobiona
w tych warunkach wyszla by ciemnica
no to jeszcze pare ...
btw sam sobie specjalnie utrudnilem zycie robiac wszystko jednym obiektywem przez co wielu zdjec po prostu nie mialem jak zrobic.. pomijajac wlazacych w kadr pozostalych pstrykaczy![]()
przy obrobce staralem sie zachowac oryginalne kadry ... i tak jest przy 80% tych zdjec![]()
12.
13.
14.
15.
16.
17.
Tak czułem, że pierwszy set to podpucha dla wazeliniarzy. Według mnie to drugi set jest rewelacyjny. Klasyczny fotoreportaż z przewijającym się produktem huty w tym przypadku kloszem. 14, 15 i 17 to naprawdę rewelacyjne zdjęcia. Prawdziwa huta. Jak z Łowca Jeleni.
Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.
Bardzo dobre zdjęcia, aż miło się ogląda. Jak masz więcej to zapodaj ;-)
Loty widokowe nad morzem - teraz mnie pochłaniają, 1Ds kurzy się na półce...
..bo kto nie smaruje ten nie jedzie![]()
oba seciki bardzo mi sie podobają, z pierwszego9 najlepsza, z drugiego ciężko wybraćKurcze żałuję że nie mogłem być ;/ a jak byś się tam znów wybierał to daj znać bo we dwójek to zawsze raźniej
![]()
"Ci co potrafią robią to. Ci co nie potrafią uczą innych"18-35+85
Szkoda że w tytule nie dopisałeś "szkła" , bo pierwsze skojarzenie było raczej z hutą metalu i spodziewałem się iskier czy płynnego metalu na zdjęciach.
EOSy, 17-40/4L, 24-70/2.8L, 50/1.8, 85/1.8, 100-300/4.5-5.6, Raynox 250, manfrotto, 420EX, 580EX I, II, elinchrom+ skyport.
www.magaczewski.blogspot.com
www.fotogaleria.magaczewski.pl