Strona 3 z 5 PierwszyPierwszy 12345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 41

Wątek: [mancini] Sport - piłka nożna, ręczna, inne

Domyślnie

Zal mi sie zrobilo AFS 80-200, ze tak lezy i sie kurzy to zabralem go na mecz kolejny mecz juz na 135/2.0

Jednak idealna byla by 200/2.0 na FF

Az tak zle we Wrocławiu nie macie z tego co widzialem to jakies +2EV macie jasniej Wpadnij kiedys do Lubina to wszystkie hale beda jasne
    Ostatnio edytowane przez mancini ; 05-02-2010 o 10:38

Początki nałogu
    Miasto
    Ścinawa, Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mancini Zobacz posta
    Jednak idealna byla by 200/2.0 na FF
    ja w sumie dalej mam watpliwosci co do GO, szczegolnie w tej naszej malej jaskini, sam narzekasz, ze juz 135 praktycznie powinienes przymykac;p a kupic 200/2.0 i uzywac na glownie na 2.8 to takie lekko bez sensu

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

to zalezy skad sie foci, 135 2.0 i 200 2.0 przy takim samym kadrze maja taka sama GO przeciez

ja lubie robic reczna siedzac kolo slupka, wtedy 100mm (na FF) jest optymalne
    Moje wątki na forum: sport | fashion
    | R5 | 5D3 | 16-35L II | Sigma 24 Art | Sigma 50 Art | Sigma 105 Art | Sigma 120-300 2.8 OS |

Domyślnie

Ja odwrotnie, bardziej trzymam sie rogu boiska przy slupku lubie robic karne Ogolnie to duzo poruszam sie za linia koncowa

Kazdy ma swoje gusta, wazne aby byly pozniej dobre zdjecia

Zablokowany
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Az tak zle we Wrocławiu nie macie z tego co widzialem to jakies +2EV macie jasniej Wpadnij kiedys do Lubina to wszystkie hale beda jasne
    Masz na myśli Orbitę czy halę gdzie grają piłkarki ręczne na AWF ?
    Ja będąc na AWF myślałem, że ciemniej się nie da )

Domyślnie

Myslalem, ze wszystkie druzyny Wrocławkie graja na Orbicie

Zablokowany
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Ojjjjj nie:-D Tak dobrze nie ma. Na Orbicie teraz światło jest gorsze niż w Hali Stulecia (Ludowej w nomenklaturze socrealistycznej). A są też specjalne kazamaty, lochy i inne bunkry jak sala AWF gdzie na ISO 3200 osiąga się czasy typu 1/320 przy -2/3 Ev

Początki nałogu
    Miasto
    Ścinawa, Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sebcio80 Zobacz posta
    to zalezy skad sie foci, 135 2.0 i 200 2.0 przy takim samym kadrze maja taka sama GO przeciez

ja lubie robic reczna siedzac kolo slupka, wtedy 100mm (na FF) jest optymalne
    no wszystko wlasnie zalezy od tego jak kto lubi ja w sumie ostatnio pol robie 85, a drugie pol 135

Cytat Zamieszczone przez wroclawianie_info Zobacz posta
    Ojjjjj nie:-D Tak dobrze nie ma. Na Orbicie teraz światło jest gorsze niż w Hali Stulecia (Ludowej w nomenklaturze socrealistycznej). A są też specjalne kazamaty, lochy i inne bunkry jak sala AWF gdzie na ISO 3200 osiąga się czasy typu 1/320 przy -2/3 Ev
    przy 70-200 2.8? to w sumie wychodzi tak jak u nas w lubinie takie warunki w sumie nie sa jakies zle... zawsze moze byc gorzej, np. jak ktos zacznie "poprawiac" oswietlenie lampka

musze wreszcie kiedys te warunki w orbicie obadac, nigdy tam jeszcze nie bylem

Smile 1/8 PZP: MKS Zagłębie Lubin - Byasen HE Trondheim 26:30

Kolejna porcja zdjec z piłki ręcznej

Wiecej na moim blogu

Domyślnie MKS Zagłębie Lubin – Wisła Płock 26:30

Wiecej na moim blogu

Strona 3 z 5 PierwszyPierwszy 12345 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów