Pokaż wyniki od 1 do 10 z 16

Wątek: Którym Canonem do studia?

Widok wątkowy

Pełne uzależnienie Awatar gietrzy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez magiel Zobacz posta
    kurcze sam nie wiem co zrobić,
    z tą Alfą muszę poczytać testy, pooglądać sample 1:1,
    Ja nie wiem czemu sobie tak komplikujesz sprawę. Zadzwoń do sony.pl poproś kogoś z alfa team i powiedz... prawdę: chcesz kupić body do studia i zastanawiasz się nad m. in. A850.
    zapytaj czy ewentualnie mogą wypożyć za damski czy za kaucją, itp.
    Jak nie to poszukaj w okolicy sprzedawcy, który zablokował kaskę w A850 i teraz płacze, sukces gwarantowany

Testy sobie daruj, bo w sieci albo jotpegi albo wojownicy o wyższość swojego systemu.
    Piszesz o szumie na ISO 100; w zależności od sceny (światła) co po niektórzy właściciele 5DII, na dpreview wystawili sample pokazując szumy i/lub banding na iso 100 ze swoich 5DII
    Nie ma lekko - musisz sam sobie przetestować sprzęty pod swoje kadry, pod swój workflow (soft) - co z danego sprzętu możesz ty wycisnąć.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez dzik Zobacz posta
    warsztaty, byly trzy zestawy sprzetowe.
    - 5DmkII + 70-200/4IS
    - 7D + 70-200/2.8IS
    - D90 + jakis kit
    D90 odpadl ze wzgledu na kolory, Wlasciciel po tej sesji mysli o Canonie.
    Coś tu nie gra

Cytat Zamieszczone przez dzik Zobacz posta
    Wszystkie trzy osoby maja pojecie o robieniu zdjec.
    Chyba nie za bardzo, bo jak studio (patrz sampel) to custom WB a jak custom WB to o co chodzi?
    Poza tym gro "problemów" z kolorem w Nikonie załatwia preset "portrait" albo ustawienie K nawet "po łebkach" - sprawdzone na D40, D80 (2 sztuki), D90 (AWB miedziana sraczka), D200 (kolorowa bajka na iso 100), D3. Być może niedługo sprawdzę na D5000 z 18-135.
    Ostatnio edytowane przez gietrzy ; 02-02-2010 o 16:06 Powód: Automerged Doublepost
    the silence is deafening

Uprawnienia umieszczania postów