fajne, a masz więcej takich?
po jakim czasie uznałeś ze to całkiem całkiem? xD
fajne, a masz więcej takich?
po jakim czasie uznałeś ze to całkiem całkiem? xD
Canon 40D | Canon 24-85 + szkła m42 | powoli zbieram zabawki...
moje odczucia po obejrzeniu są konkretnie, sprecyzowane : faaajnieCała seria robi fajne wrażenie nawet nie chce mi sie myśleć nad jakimiś wadami po prostu sie podoba, a może o tej godzinie nie mam na to sił ,)
Edit:
Już mam jedną uwagę : Pierwsze zdjęcie mostu lepszeAle skąd Ci nagle wziął sie wrak samolotu ? u nas już by to posprzątali, nie myśle teraz o komunalce
![]()
Ostatnio edytowane przez Czapa ; 31-01-2010 o 00:39
...Ja tu tylko sprzątamC 5D II :: C 6D :: s 14mm 2.8 :: c 35 1.4mm :: c 40mm 2.8 :: c 85mm 1.8 :: c 70-200mm 2.8 :: Y 565ex :: rf-603 :: 055xprob x2:: 804cr2 :: 701 HDV
Musiałbym pogrzebać w archiwachA co do zdjęcia, to pochodzi z czasów, gdy niewiele wiedziałem o fotografii (jakieś 1,5 roku temu :-), jak widać, kadr czasami udawało się uchwycić nie najgłupszy, natomiast parametry często są naprawdę kosmiczne
Co do mostu to tez tak uważam, ale druga opcja również znalazła swoich obrońców
Samolot jest nieoznakowana atrakcja turystyczna do samodzielnego odnalezienia, zdjęcia zostały zrobione na Islandii, tutaj złom nie bardzo ludzi interesuje![]()
Może to zmobilizuje Was do żywszej dyskusji
8.
Wczorajszy wieczór.
to w Polsce?
Nieeee, chociaż słyszałem, że i u nas czasami da się coś zobaczyć...
Co do ostatniego, straasznie zazdroszcze widoku, zawsze o tym marzyłemale jeżeli chodzi o zdjęcie, myślę że lepiej prezentowałoby sie to poza miastem ,) a tak ? zielona plama nad miastem :P
...Ja tu tylko sprzątamC 5D II :: C 6D :: s 14mm 2.8 :: c 35 1.4mm :: c 40mm 2.8 :: c 85mm 1.8 :: c 70-200mm 2.8 :: Y 565ex :: rf-603 :: 055xprob x2:: 804cr2 :: 701 HDV
Hmmm właśnie wyjątkowo opatrzyła mi się zorza na tle śniegu czy innego pustkowia, przez to mogłoby się wydawać, że zorza jest czymś wyjątkowym i trzeba jechać daleko za miasto, aby to zobaczyć... chciałem pokazać, że często widać ją po prostu z okna w centrum miastaBo tak właśnie jest
![]()
1. mi się nie wgrywa ;D
2. przepiękne
3. to fajne fajne
4. kolejny znakomity widok
5. świetnie uchwycone światło na tym samolocie
6. lux
7. przepiękne, sielankowe, ach
Zazdroszczę Ci tej Islandii :>