Czy uznajesz "Tak, bo Tak", bo ja jestem na tak, bo nie potrafię wytłumaczyć dlaczego mi sie cos podoba. Po prostu sie podoba, bo:
- pierwsze przypomina mi "12 apostołów' w Australii
- drugie jest cudowne
- trzecie jest wspaniałe
- bo wszystkie mają cos w sobie
- bo wszystkie sa technicznie dobre, mimo że ogladam je na "lapie" z totalnie beznadziejnym monitorem
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---
Pierwsze - ja go nie rozumiem - co było tematem?
Drugie - najciekawsze dla mnie jest to co pod mostem, zdjęcie jako całośc mi się podoba bardzo.
Nie no trzecie ma za duży kontrast odrobinę...
2 najlepsza, jednak bym wolał trochę mniej kamieni na pierwszym planie a wiecej mostu (sfocony bardziej z boku, żybi mi wzrok prowadziło) ale kolory super. Podobaja mi się i już (nie będę tłumaczył dlaczego, tak jest i tyle;-) ). Powodzenia i pokaż cos jeszcze.
Do zdjęć mam wszystko, prócz talentu...
(R6, RP, RF 15-35 f/2.8L, RF 28-70 f/2L, RF 100 f/2.8L, RF 70-200 f/2.8L, EL-1, 470EX-AI)
Z mojego (amatorskiego) punktu widzenia:
1. Super. Njalepsze z serii. Lubie takie klimaty. Gdzie było robione?
2 i 3. Jak dla mnie to po prostu zdjęcia. Ja bym ich pewnie nie zrobił.
Czym staram się robić zdjęcia - szczegóły tutaj.
tak bo tak![]()
świetne fotydobry start
![]()
Ostatnio edytowane przez Andy_ ; 30-01-2010 o 14:03
Bardzo ciepłe, klimatyczne, i takie jakieś uspokajające fotki. Fajne kolorki. Jedyne co zauważyłem i bym poprawił to te wiszące druty na 6.
FB - http://www.facebook.com/krzysztof.kito.wierzbicki
C40D, C5DMKII, 6 szkiełek (w porywach do 10) i kilka lampek
Ślubne i inne na www.fotoduet.eu
Jedno z moich pierwszych zdjęć, które uznałem za całkiem całkiem:
7.
Zrobione jeszcze 400D z kitowym obiektywem...
PS. Uprasza się o komentarze, oceny, krytykę, co zmienić, poprawić, czy zmierzam w dobrym kierunku?Liczę na Was, doświadczeni kanonierzy!