Pokaż wyniki od 1 do 10 z 668

Wątek: 1D Mark IV - już oficjalnie

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar oskarkowy
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez gietrzy Zobacz posta
    Będzie ciężko....
    http://tinyurl.com/ykpxy3w
    Pewnie, że będzie ciężko. Ale chyba konkurencji dla D3s powinniśmy upatrywać w nowym aparacie z "s" w nazwie.
    Co do powyższych sampli, to jestem spokojny. Nawet oficjalne sample z canona potrafią zniechęcać, pamiętacie ISO100 z trawą w C5D?
    Ten z policjantką wygląda na jpga z aparatu, czyli znając możliwości jpgów z puszki canona, to w zasadzie nic nie wnosi a wręcz zachęca
    Jarek

Bywalec
    Miasto
    Koziegłowy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez oskarkowy Zobacz posta
    Pewnie, że będzie ciężko. Ale chyba konkurencji dla D3s powinniśmy upatrywać w nowym aparacie z "s" w nazwie.
    Raczej nie w S ,bo S w canon to X w nikon czyli zupełnie inna liga

Pełne uzależnienie Awatar gietrzy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez oskarkowy Zobacz posta
    Imho jeśli równać to "s" z "X".

Mnie to w sumie strzyka bo 1D to nie moje body, ale z sampli przepięknie widać, że lampa odchodzi do lamusa. Wiem, jest fill i te sprawy, ale nie ma chyba nic piękniejszego niż zastane nawet z blekotą f/5.6.
    Wczoraj pstrykałem sobie 15-85IS, brak światła? Wrzucam czwarty bieg - H i histogram w miarę OK. Jak zmieniłem na 17-55IS to czasy już miałem sportowe

Druga istotna lekcja po najważniejszej - expose right - w cyfrze, to wrzuć czwórkę H

Jeśli MarkIV na 102,4k wzorem 7D na 12,8k (http://canon-board.info/showpost.php...postcount=1977) zostawi detal, nawet kosztem znienawidzonych przez Alfioków kolorowych plamek to - mając na uwadze nierówną walkę (FF vs. 1.3) i wzrost rozdzielczości - całkiem spoko
    the silence is deafening

Uprawnienia umieszczania postów