Pokaż wyniki od 1 do 10 z 15

Wątek: Wyzwalanie lampy 580ex II bezprzewodowo

Mieszany widok

Zablokowany

Domyślnie

Czyli majac taka 580 na body, a 430 ustawiona na slave gdzies w kacie, to sie 430 odpali na podczerwien? Te nadajniki odbiorniki to kosztowna sprawa, a te chinskie podobno nie dzialaja jak nalezy.

Pełne uzależnienie Awatar dinderi
    Miasto
    Raszyn

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez yellowpliszka Zobacz posta
    Czyli majac taka 580 na body, a 430 ustawiona na slave gdzies w kacie, to sie 430 odpali na podczerwien? Te nadajniki odbiorniki to kosztowna sprawa, a te chinskie podobno nie dzialaja jak nalezy.
    Tak odpali się z tym, że nie na "podczerwień", a na "błysk sterujący". Jest to dokładnie opisane w instrukcjach obsługi lamp, które można znaleźć na forum.
    Właśnie czekam na "te chińskie nadajniki odbiorniki", bo naczytałem się, że działają bardzo dobrze, nawet przez ściany.
    Ostatnio edytowane przez dinderi ; 13-12-2009 o 17:12 Powód: Automerged Doublepost
    Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
    09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.

---Moje zdjecia na FB---

Zablokowany

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez dinderi Zobacz posta
    Tak odpali się z tym, że nie na "podczerwień", a na "błysk sterujący". Jest to dokładnie opisane w instrukcjach obsługi lamp, które można znaleźć na forum.
    Właśnie czekam na "te chińskie nadajniki odbiorniki", bo naczytałem się, że działają bardzo dobrze, nawet przez ściany.
    A mozna prosic o link tego chniskiego sprzetu? Czy to jest cos podobnego jak to:
    http://www.bhphotovideo.com/c/produc...specifications

Ile mozna miec kombinacji-mozliwosci-ustawien, z dwoma lampami 580 i jaki nalezy dokupic sprzet(trigery recivery) aby one wspoldzialaly?

Uprawnienia umieszczania postów