Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 15 z 15

Wątek: Wyzwalanie lampy 580ex II bezprzewodowo

Bywalec Awatar MarcinG
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Arek_Gd Zobacz posta
    Choć nie wiem czemu przy bezczynności ok 1 min wygasały mi lampy, zarówno master jak i slave , i to w taki sposób że musiałem je pobudzić do życia przez włącznik on/off. To pewnia da się ustawić...
    jasne ze się da, poszukaj w Custom Functions

Domyślnie

co bym musiał kupić by muc wlaśnie wyzolić lampe radiowo mam jedną 580tke i chce ja umieścić na statywie i wyzwalać z aparatu da rade?? co bym musiał dokupić na body ??

Pełne uzależnienie Awatar Mellan
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez box Zobacz posta
    co bym musiał kupić by muc wlaśnie wyzolić lampe radiowo mam jedną 580tke i chce ja umieścić na statywie i wyzwalać z aparatu da rade?? co bym musiał dokupić na body ??
    A czemu ma nie dać?
    Ja kupiłem chińczyka phottixa strato i jestem zadowolony, bo jednocześnie oprócz funkcji wyzwalania mam bezprzewodowy wężyk. Działa dobrze, ale to tylko metoda na manual w lampie.
    Jeśli byś chciał zachować automatykę błysku musiałbyś połączyć je przewodowo lub zakupić wielokrotnie droższe pocket wizardy.
    C-F-K - forever

Pełne uzależnienie Awatar pank
    Miasto
    wawa

Domyślnie

Albo radioproppery.
    Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący

Domyślnie

aha czyli ogolnie co polecacie moglibyscie wyslać jakies linki do allegro jak by mozna

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów