To PS, czy tal rzeczywiscie bylo:
To PS, czy tal rzeczywiscie bylo:
Pozdrawiam!
Mowie o tym zdjeciu:
chyba nie miejsce na fotki , oceny i pytania...
co do warsztatow cos za cos , 4 godz sam na sam w studio to koszta studia/wiazazu wzgledeni modelki , w lodzi to conajmniej 200-250 zl + modelka ( od darmowych po agencyjne )
nie mowiac o tym ze jednak na warsztatach "ktos" cos wyklada/pokazuje/tlumaczy
no comment...
Ale foty !!!
Ja też wynajmuję studio i kilka osób z Forum od 2 lat z niego korzysta. Cennik można znaleźć na naszej stronie internetowej. Często organizuję warsztaty dla jednej czy dwóch osób ale nie podaję terminów na Forum bo od początku jednym z celów naszych warsztatów była atrakcyjna cena, która przy takim szkoleniu jest dość wysoka. Często się zdarza, że robimy zupełnie bezpłatne warsztaty lub plenery i staram się aby takie spotkanie było raz w miesiącu. Najtańsze spotkanie kosztuje 99zł i trudno znaleźć warsztaty w takiej lub niższej cenie.
ferrari_alex- w tym wątku oceniamy zdjęcia wykonane na warsztatach i jeśli masz ochotę pokazywać gnioty zrobione gdzieś tam u kogoś to załóż sobie swój wątek w galerii tematycznej. Jeśli wizytę u kumpla uważasz za wydarzenie to w dziale wydarzenia.
Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.
Nie rozumiem kompletnie.
Wlasnie wrocilem z warsztatow u Sergiusza, kazdy fotografowal do woli, sprawdzal wszystko na co mial ochote, nie wiem w czym przeszkadza obecnosc innych osob skoro nikt nie patrzy na zegarek. Byly cztery osoby, trudno mowic o tloku.
Nawet jesli ktos wie wszystko a przerasta go samodzielne znalezienie studia i modelki to spelni sie na tych warsztatach za nizsza cene niz organizowanie wszystkiego na wlasna reke. Chyba baza pomyslow wymaga wielu godzin na wylacznosc.
Sergiusz, przepraszam, nie wiedzialem. Nie bede wystawial zdjec:-) Sorry:-)
Jesli bedziesz wiedzial, ze masz 2-3 osoby i nie bedzie tloku i bedzie czarowna modelka, wspomnij o mnie, bede wdzieczny....dolacze.