Strona 42 z 43 PierwszyPierwszy ... 3240414243 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 411 do 420 z 427

Wątek: [WARSZTATY W STUDIO (i nie tylko) WARSZAWA - 2009] - portret,akt, ślubne

Pełne uzależnienie Awatar Sergiusz
    Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

Od packshotu do zdjęcia reklamowego- 18 XII piątek godzina 17 Warsztaty prowadzi Maciej Czerniewski http://www.artfotoprojekt.pl/ koszt 250 zł

Twój pierwszy ślub- pierwsze zlecenie. Plener. Poniedziałek 21 XII godz 17 koszt 199zł
    Warsztaty poprowadzę omawiając moje zdjęcia wykonane przez ostatnich kilka lat. Omówię wszystkie zagadnienia związane z fotografowaniem ślubu. Od zdobycia pierwszego zlecenia, rozmowy z klientem, reportażem zarówno w kościele jak i USC, weselem i plenerem Dwa słowa wspomnę na temat obróbki. Spotkanie będzie miało charakter wykładu połączonego z prezentacją multimedialną. Jest to pierwsze spotkanie z cyklu, którego uwieńczeniem będą kolejne warsztaty w kościele.

Dodatkowy termin spotkania na prośbę użytkowników Forum mieszkających daleko od Warszawy

Portret pierwsze kroki w studio- 29 XII wtorek godz 17

Pomiędzy portretem a aktem/akt w studio 30 XII środa godz 11

Fashion 23 01 2010 sobota godz 11

Zapraszam!

Kontakt i zapisy przez PW oraz www.warsztatyfoto.com.pl
    Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.

Początki nałogu

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sergiusz Zobacz posta
    ferrari_alex- w tym wątku oceniamy zdjęcia wykonane na warsztatach i jeśli masz ochotę pokazywać gnioty zrobione gdzieś tam u kogoś to załóż sobie swój wątek w galerii tematycznej. Jeśli wizytę u kumpla uważasz za wydarzenie to w dziale wydarzenia.
    Sergiusz, respect

On topic, kto prowadzi warsztaty fashion w styczniu? I przewidujesz które cele naszych tele? (znaczy modelki);-)
    papa 5D2 | EOS R | RF 24-105 L IS NANO| Sigma 15 | EF 24 L II | EF 16-35 L II | EF 50 L |EF 70-300 IS II NANO | TS-E 24 II

Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

Fashion- sobota 23 01 godzina 11 koszt 250zł
    Warsztaty poprowadzi znany wam z Forum Cezary Murawski http://www.maxmodels.pl/cezary.html Będą dwie zupełnie nowe modelki i make up. Szczegóły spotkania i zdjęcia modelek podam „na dniach”

Widzę, że czasem do kopiuj i wklej bez kleju i ołówka kopiowego ani rusz:sad:. Co do modelek był gdzieś link w wątku ale nie mam pewności czy będą te same. na dniach się pewnie wyjaśni jest jeszcze sporo czasu.

ferrari_alex na PW wyraził chęć uczestniczenia w warsztatach jak mu podpasuje temat tak, że nie ma problemów.
    Ostatnio edytowane przez Sergiusz ; 13-12-2009 o 23:56

Początki nałogu

Domyślnie

Updatuj tej swój kalendarz majów, 23 to sobota ;-)

OK, dzięki za sprecyzowanie. Czy na stronie z folio prowadzącego określenie "Doświadczenie-niewielkie" coś znaczy??

Czekam z niecierpliwością na modelki.

Fashion- piątek 23 01 godzina 11 koszt 250zł
    Warsztaty poprowadzi znany wam z Forum Cezary Murawski http://www.maxmodels.pl/cezary.html Będą dwie zupełnie nowe modelki i make up. Szczegóły spotkania i zdjęcia modelek podam „na dniach”

Widzę, że czasem do kopiuj i wklej bez kleju i ołówka kopiowego ani rusz:sad:. Co do modelek był gdzieś link w wątku ale nie mam pewności czy będą te same. na dniach się pewnie wyjaśni jest jeszcze sporo czasu.

ferrari_alex na PW wyraził chęć uczestniczenia w warsztatach jak mu podpasuje temat tak, że nie ma problemów.
    papa 5D2 | EOS R | RF 24-105 L IS NANO| Sigma 15 | EF 24 L II | EF 16-35 L II | EF 50 L |EF 70-300 IS II NANO | TS-E 24 II

Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

Już poprawiłem, dzięki ale to temat przeniesiony z grudnia i w pierwszej wersji warsztaty planowane były na piątek.

Domyślnie

jaki ten swiat jest maly....:-)
    Modelke, ktora jest na 1 stronie z podanego linku znam:-) Kympel robil zdjecia, zaprosil mnie i tam ja poznalem:-)
    Ale numer.

Fashion- sobota 23 01 godzina 11 koszt 250zł

Alex
    --------------------------
    5D MKII. 24-105 F/4 IS L. 70-200 F/4 IS L

Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

W sumie idą Święta a jak Święta to i prezenty. Dla wszystkich osób, które w grudniu były lub będą na spotkaniach w ramach promocji otrzymają 20% zniżki na wynajęcie studia. Dodatkowo osoby te będą mogły wziąć udział w bezpłatnych warsztatach w styczniu 2010.

Uczestnicy warsztatów Twój pierwszy ślub otrzymają zestaw czasopism w cenie równowartości ceny warsztatów. Cztery numery czasopisma Lustrzanka gdzie znajduje się cykl „Twój pierwszy Ślub” Trzy numery wydawnictwa „Zdjęcia Ślubne” oraz „Twoje Studio” gdzie znajdują się wywiady z fotografami ślubnymi.

W wyniku „aury sprzyjającej podróżom” pojawiły się jeszcze dwa wolne miejsca na dzisiejsze spotkanie. Jak ktoś na ostatnią chwilę ma ochotę się z nami spotkać to Zapraszam i proszę o kontakt na PW.

Bywalec Awatar lamerok
    Miasto
    okolice Wawy

Domyślnie

Dodatkowo osoby te będą mogły wziąć udział w bezpłatnych warsztatach w styczniu 2010.
    Sergiusz, mógłbyś sprecyzować? Czy chodzi o konkretne warsztaty czy dowolne w styczniu?

Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

Przynajmniej raz w miesiącu robię jakieś bezpłatne spotkanie w studio dla osób, które były na warsztatach lub dla posiadaczy legitymacji klubu czasopisma Lustrzanka. W listopadzie były dwa takie spotkania: warsztaty ślubne w kościele i spotkanie z wydrukami w studio. Jeszcze przed Świętami podam terminy na spotkania w styczniu, lutym i marcu z uwzględnieniem bezpłatnych spotkań.
    Ostatnio edytowane przez Sergiusz ; 20-12-2009 o 05:00

Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

Na stronie www.warsztatyfoto.com.pl są już podane terminy spotkań na pierwszy kwartał 2010 roku powiązane z dość ciekawą promocją. Biorąc pod uwagę ceny obowiązujące na innych warsztatach chyba warto z niej skorzystać.

Co do bezpłatnego spotkania dla uczestników warsztatów w grudniu to ich termin to 21 01 2010r. Chętnych proszę o kontakt na PW.

Zapraszam!

Strona 42 z 43 PierwszyPierwszy ... 3240414243 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów