Pokaż wyniki od 1 do 10 z 90

Wątek: Canon 7D czy Nikon D700?

Widok wątkowy

Zablokowany

Domyślnie

Drodzy koledzy z Canon Board. Wątek o ds2 pokazał prawdziwe oblicze tego piekiełka. Oceniacie, etykietujecie choć ... wam do tego. Handlowiec Nowart ma czelność wypominać mi tutaj i tam różne rzeczy. W wątku o DS2 nie reagowałem - bo nie chciałem się zniżać do poziomu rynsztoka. Nowart robi to koncertowo, bo nie kupiłem od niego kiedyś szkła, które tak bardzo chciałeś mi sprzedać. Jesteś handlowcem - takie agresywne zachowania względem niedoszłych klientów nie powinny się zdarzać profesjonaliście.

Ale - ok. Nie reagowałem na twoje zaczepki, epitety w tamtym wątku. Teraz w zasadzie też nie powinienem. Masz jakiś zadawniony żal do mnie i po prostu bruździsz mi jak możesz. Wtóruje ci widzę galeria oburzonych forumówiczów. Co Was obchodzi że i dlaczego sprzedaję 14-24 na zupełnie innym forum. A może mam dwa? A może mam trudną sytuację i nagle potrzebuję gotówki, a może mam kaprys i chcę sprzedać, a wreszcie może - chcę zarobić. Nowart - tobie to pewnie obce, prawda? Ty dopłacasz klientom do sprzętów....

Poza tym Nowart - ja nie sprzedaję tego szkła, ja je zamieniam. Rozumieć pa polski?: Zamieniam - znaczy - nie sprzedaję. Paniał?

Mierzi mnie pewna dwulicowość tego forum. Skłonność do ferowania sądów, oskarżeń i pomówień. Poznałem na tym forum wielu wspaniałych ludzi, ale ostatni miesiąc to okres ogromnych rozczarowań. Przenoszę się więc na forum N - bo lubie gadać o fotografii i zmieniam system - ale z jakiś niejasnych przyczyn ta magma lezie za mną i judzi...

Bardzo proszę - Nowarta i innych - dajcie sobie spokój i poszukajcie innych zajęć.
    Przepraszam za OT. Moje odwiedziny na forum ograniczę, bo nie chce mi się czytać kolejnych ataków i poklaskiwań rządnych dobrej zabawy (dokładnie jak w wątku od 1ds2) klakierów: ,,dajcie link, też się pośmieję'' - nie wiesz o co chodzi, ale jest zabawa co? Żałosne.
    Ostatnio edytowane przez himi ; 08-12-2009 o 20:45

Uprawnienia umieszczania postów