www.metacafe.com/watch/3830354/love_trap/
slaba niestety jakosc , ale to moje pierwsze wypociny w kategorii epizod filmowy, wiec licze ze zjedziecie mnie za bardzo
have fun
k.
www.metacafe.com/watch/3830354/love_trap/
slaba niestety jakosc , ale to moje pierwsze wypociny w kategorii epizod filmowy, wiec licze ze zjedziecie mnie za bardzo
have fun
k.
Moim zdaniem - jak na pierwsze "wypociny" - całkiem ciekawe. Od strony technicznej - całkiem dobrze radzi sobie mk2 przy słabym świetle.
5dmkII.BG-E6.24-70 f/2.8L.Extreme 8GB.
350D.BG-E3.430EX.18-55.50f/1.8.TAMRON 28-75.SIGMA 70-300 APO DG.kilka inych gratów.
spoko - fajnie wyszło.
W kilku miejscach można było przedłużyć lub skrócić ujęcie, tak aby trafiało na zmianę tempa, lub akcent muzyki.
calkiem dobry filmy widac ze potencjal jest tylko trzeba realizowac
Robić swoje i mieć satysfakcję z tego.
2 świetne ujęcia:
- gdy bohater jedzie samochodem przez miasto i gdzieś kamera jest na masce - mógłbyś zdradzić jak to zrobiłeś?
- końcówka filmu, gdy koleś krzyczy nie i kamera porusza się wokół niego, też fajnie to wyszłoAle pamiętaj, że schody zaczną się w kręceniu filmów gdzie będziesz potrzebował głosu w dialogach itd...
Regulamin pkt 8
ciekawe , fajny montaż, jak to faktycznie z tej puszki to chyle czolo![]()
jazda w mieście - przymocowałem aparat na masce tasmami spręzynującymi i troche zakombinowalem ze statywem... efekt jest ok.
Nie bede krecił filmow z dialogami bo chyba musialbym nie spać haha, poza tym robic samemu za scenarzyste, rezysera, dzwiekowca, oswietleniowca ,scenografa, montazyste itd itd itd to chyba juz odebralo by mi przyjemnosc,![]()
Regulamin pkt 8
Bardzo udany debiut.
Duży plus za przemyślany scenariusz.
Podobało mi się.![]()
C-F-K - forever
A mnie tam najbardziej się podoba to pudełko od 5D pod łóżkiem!![]()
![]()
![]()
![]()