polecam dołączony zazwyczaj do aparatu na płycie zoom browser EX (np. wersja 6.3.1.8).
konweruje bez zarzutu.
C550D, T12-24, C50 1.4 USM, C18-200IS, METZ 58-AF1
Niedlugo wrzuce linka do teledysku, ktory nakrecilem przy uzyciu c5d2, poki co zdjecie na rozgrzewke:
teaser
Faktycznie, dzięki tnt![]()
Jeżeli będzie tak dobrze jak na zdjęciu, to zapowiada się ciekawie :-))
Według mnie ten handstand nie jest taki zły ,przede wszystkim nie widać drgań przy chodzeniu ,ale trochę buja na boki ,generalnie jest płynniej. Dobrze się sprawdza z c17-40. Minusem jest to że przy dłuższym używaniu łapy odpadają.
Co to jest "hand steandu" ??
Chodzi może o rig naramienny?
Początkującym w kwestii HDSLR, warto polecić nowy tekst na dpreview PRZEWODNIK POCZĄTKUJĄCEGO - ciekawy o tyle, że nie ogranicza się do opisu systemu Canona.
Zaczynam przebierać nogami, bo już za chwileczkę, już za momencik doleci do mnie: steady, pocket dolly, FF i coś tam jeszcze- jak powtarzał Cartoon Network, święta były w tym roku w listopadzie![]()
papa 5D2 | EOS R | RF 24-105 L IS NANO| Sigma 15 | EF 24 L II | EF 16-35 L II | EF 50 L |EF 70-300 IS II NANO | TS-E 24 II
bevik może napisz coś więcej dlaczego nie polecasz ,a może jakiś wadliwy egzemplarz trafiłeś albo próbowałeś z np 70-200 . Ja mam i za tą cenę jestem zadowolony , przynajmniej nie widać drgań przy chodzeniu.