Pokaż wyniki od 1 do 10 z 1624

Wątek: Nowości Sony.

Mieszany widok

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Tommygun Zobacz posta
    Wiesz co, nie przeceniaj tak stabilizacji... Lepiej mieć niż nie mieć, jasne ale jakoś właśnie po paru latach z niej zrezygnowałem, niby miała być do 4EV, w testach różnych portali do ok 2-2,5 EV a w praktyce przy małej ilości światła i statycznych obiektach bywała przydatna. Inaczej wysokie iso może ją zastąpić lub jest wręcz nieodzowne w przypadku bardziej ruchomych obiektów.
    Znaczy uważałeś że stabilizacja przyda Ci się przy ruchomych obiektach?
    No to rzeczywiście... baaaardzo ją przeceniałeś - najwyraźniej nie wiedząc jak działa .

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez Zobacz posta
    Znaczy uważałeś że stabilizacja przyda Ci się przy ruchomych obiektach?
    No to rzeczywiście... baaaardzo ją przeceniałeś - najwyraźniej nie wiedząc jak działa .
    Raczej nie zrozumiałeś, zdarza się
    Może wprost - zmieniłem system (canonem focę i tak dość często od paru lat)i stabilizacja matrycy przy podejmowaniu decyzji w ogóle nie miała dla mnie żadnego znaczenia. Dobrze znam jej działanie, zalety i ograniczenia. Często osoby nie mające doświadczenia ze stabilizacją matrycy lub tak naprawde nie wiedzące po co ona jest, przeceniają jej znaczenie i tyle :rolleyes:

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Tommygun Zobacz posta
    Często osoby nie mające doświadczenia ze stabilizacją matrycy lub tak naprawde nie wiedzące po co ona jest, przeceniają jej znaczenie i tyle :rolleyes:
    I uważasz, że tą "światłą" wiedzą trzeba się tu z nami dzielić w tym wątku? W szczególności w odniesieniu do MMM? Co jak co można różne rzeczy o Nim pisać ale nie, że nie wie po co mu stabilizacja albo, że nie ma doświadczenia . Paradne - na prawdę .
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów