Pokaż wyniki od 1 do 10 z 1613

Wątek: [Sergiusz] Moja droga

Mieszany widok

Ołówek
    Guest

Domyślnie

Szczerze dziwi mnie dorabianie historii do tak kulawego zdjęcia....Zero kompozycji, wszystko poucinane, nie widać twarzy, cienie bardzo źle wyglądają. Na pewno niewyraźny gościu w tle stojący pod słońce i robiący sobie daszek jest motywem tego zdjęcia?

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Ołówek Zobacz posta
    Szczerze dziwi mnie dorabianie historii do tak kulawego zdjęcia....Zero kompozycji, wszystko poucinane, nie widać twarzy, cienie bardzo źle wyglądają. Na pewno niewyraźny gościu w tle stojący pod słońce i robiący sobie daszek jest motywem tego zdjęcia?
    Sad, but true.

Pełne uzależnienie Awatar Sergiusz
    Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

Pan „ z daszkiem” jest częścią motywu i najistotniejszym elementem zdjęcia. Co do Twarzy to po kilku dniach wznoszenia toastów nie każdy za specjalnie pcha buźkę przed obiektyw. Czyli chyba mogę użyć określenia Klient tak chciał?
    Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.

Coś już napisał
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sergiusz Zobacz posta
    Pan „ z daszkiem” jest częścią motywu i najistotniejszym elementem zdjęcia. Co do Twarzy to po kilku dniach wznoszenia toastów nie każdy za specjalnie pcha buźkę przed obiektyw. chyba mogę użyć określenia Klient tak chciał?
    Klient chciał mieć na zdjęciu ślubnym jakiegoś gostka w wyleniałej koszulce?? Chyba nie masz pojęcia o tym, co jest tematem zdjęć ślubnych..
    I co to za pomysł, żeby robić sesję zdjęciową, na której z założenia nie pokazujemy twarzy? Twoje wywody nie trzymają się kupy.

Sergiusz, zapodaj choć jedną galeryjkę DOBRYCH zdjęcie swojego autorstwa, bo na razie chyba nikt nie wierzy, że potrafisz takie robić A w świetle Twoich wątpliwych artystycznie "dokonań" nie na miejscu jest sposób, w jaki poddałeś krytyce zdjęcia Panka w innym wątku..

Ołówek
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sergiusz Zobacz posta
    Pan „ z daszkiem” jest częścią motywu i najistotniejszym elementem zdjęcia. Co do Twarzy to po kilku dniach wznoszenia toastów nie każdy za specjalnie pcha buźkę przed obiektyw. Czyli chyba mogę użyć określenia Klient tak chciał?
    Klient chciał mieć zdjęcie na którym nie bedzie widać że to on? Hmmm.. trzeba było przebrać jakąs parę złapaną na ulicy w stroje Młodych, kazać im odwrócić twarze od obiektywu, pstryknąc fotę i sprzedać Klientowi
    To po co Parze robić zdjęcia po tygodniu chlania, nie lepiej zrobić to przed lub jakiś czas po tym? Czy jako fotograf biorący pieniądze nie powinnieneś im tego doradzić? Całkowity bez sens....

Uprawnienia umieszczania postów