Pokaż wyniki od 1 do 10 z 4323

Wątek: [KRAKÓW] Ogólnokrakowski wątek plenerowy

Mieszany widok

Domyślnie

Pustkę trzeba wypełnić, bo sama tego nie zrobi ;] Pytam po prostu z ciekawości, bo zdziwiło mnie tak małe aktywne zainteresowanie ludzi z małopolski.
    5DmkII 5D C15/2.8 C35L/1.4 C50/1.4 C85/1.8 C70-200L/4IS 580EXII 430EXII SB-28 EIZO/S2433W Dell/E1705

Początki nałogu Awatar madallenka
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez h4ry Zobacz posta
    Pustkę trzeba wypełnić, bo sama tego nie zrobi ;] Pytam po prostu z ciekawości, bo zdziwiło mnie tak małe aktywne zainteresowanie ludzi z małopolski.
    Jest bardzo prosta odpowiedź tu doskonale się czujemy i dogadujemy. Po co jeszcze gdzieś pisać, by zapełnić pustkę? Byłoby zamieszanie i wątki o spotkaniach pojawiały się raz tu raz tam?
    "I love You Cię" Lisku...
    Galeria

Uzależniony Awatar Robert Dy
    Miasto
    Świątniki Górne

Domyślnie

Jak najbardziej. Trzeba będzie wypatrzeć w prognozach dzień z odpowiednią pogodą.

Cytat Zamieszczone przez h4ry Zobacz posta
    Ni każdego równie silnie ciągnie do stowarzyszeń. Nasze spotkania plenerowe mają całkowicie nieformalny charakter i mnie akurat bardzo to odpowiada.
    EOS R, EF 16-35 f/4L IS, EF 24-70 f/2.8L II, RF 50 f/1.8 STM, RF 85 f/2.0 IS, EF 100 f/2.8L IS, RF 70-200 f/4L IS, 580EX II, Manfrotto: Befree Carbon, 055XPROB, 488RC2

flickr

Uprawnienia umieszczania postów