10 superos ja "obrobiłem" w 30sek, al nie mam werwy na serwer wgrywać ... ide po browka...:P MYST WYGRAŁEŚ KONKURENCJĘ...![]()
10 superos ja "obrobiłem" w 30sek, al nie mam werwy na serwer wgrywać ... ide po browka...:P MYST WYGRAŁEŚ KONKURENCJĘ...![]()
Ostatnio edytowane przez marekb ; 22-02-2009 o 00:51
marekb - może architektonicznie jako tako to - miałem mniej/więcej pomysła , ale portretowi spece pokazali na co ich stać![]()
5DII, 5D, 24L, 85L + dodatki.
Maciek Toliński
To już tradycja.
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Parę moich gniotów:
1. Myst testuje nową piątkę...
2. ... a JaBlam temperaturę śniegu
3. Dyskusje plenerowe
4. Palarnia
5. No i seria dziur
6.
7.
8.
JaBlam, pozwolisz, że sobie "ukradnę" Twoją 10-tkę?
Ostatnio edytowane przez domero ; 22-02-2009 o 09:22 Powód: Automerged Doublepost
Domero... no przeciez za takie poswiecenie w pozowaniu..bierz smialo
Jarek
----------------------------------------
Moje pstryki na www.jblaminsky.com od 1 lutego 09 -swiat Eli i Kanona zamienilem na swiat Nikkorow...i dzisiaj nadal nie żaluje
Już żałuje, że nie mogłam być..Dziś foto day też muszę odpuścić, ale na następnym spotkaniu się pojawię.
"I love You Cię" Lisku...
Galeria
szkoda, że nie moglismy zostać dłużej, bo widzę że fajnie było, tu kilka wrzucam z Olą w roli prawie głównej: http://bodzioch.pl/zdjecia/forty2009/index.html
marku'b 11 chyba najlepsza.
A tak w ogóle to strasznie Ci obiektywy winietują - chyba czas na Żytnią![]()
5DII, 5D, 24L, 85L + dodatki.
Maciek Toliński
No tydzień mnie tylko nie było, a tyle się wydarzyło![]()
EOS R, EF 16-35 f/4L IS, EF 24-70 f/2.8L II, RF 50 f/1.8 STM, RF 85 f/2.0 IS, EF 100 f/2.8L IS, RF 70-200 f/4L IS, 580EX II, Manfrotto: Befree Carbon, 055XPROB, 488RC2
flickr
Ej! Nie chcę byc znowu pierwszy...