Strona 5 z 27 PierwszyPierwszy ... 3456715 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 262

Wątek: [Cichy] Ślubnych parę '09

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Nie zrozum mnie źle, ale jakby klient mi zaczął taką wyliczankę, to bym go od razu wysłał na drzewo. I pewnie nie tylko ja.
    O obiektywach wiem prawie wszystko

Pełne uzależnienie Awatar pank
    Miasto
    wawa

Domyślnie

I jeszcze psami poszczuł.
    Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Czy ja aktualnie jestem twoim klientem? Nie. Jestem forumowiczem. Do zdjęć siebie będę miał raczej inne podejście, trochę bardziej pobłażliwe pewnie.

Początki nałogu Awatar Troyan

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez micles Zobacz posta
    Czy ja aktualnie jestem twoim klientem? Nie. Jestem forumowiczem. Do zdjęć siebie będę miał raczej inne podejście, trochę bardziej pobłażliwe pewnie.
    Yhm, już to widzę Ja się boję wybierać fotografa, co dopiero taki czepialski Micles jak Ty
    Założyłem sobie FOTOBLOGA

Pełne uzależnienie Awatar Sergiusz
    Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

Jak wynika z moich obserwacji to od tego najważniejszego dnia w życiu większość facetów ma niewiele do powiedzenia. Tak, że może nie będzie tak źle. :-D
    Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.

Pełne uzależnienie Awatar Ernest_DLRS
    Miasto
    Toronto, Kanada

Domyślnie

micles nie ma to jak szablonowa - "podręcznikowa" fotografia....
    FF + S24EX | S50EX | H58/2 | H85/1.5
    APSC + 18-55is | 70-300vc

kiedyś: C 400D > N D700 > C 30D > C 5D > C 40D | S20/1.8, S30/1.4, 85LmkII, 70-200L/2.8

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Cichy Zobacz posta
    Vitez, nie żartuj sobie.

Wrzuciłem wzdjęcie w formacie [ img ] [ / img] a nie jako link do czegokolwiek, poza tym zdjęcie jest podpięte na serwer, który nie ma nic wspólnego z domeną mojego bloga
    A Twój post #29 zapraszający z zajawką na fotobloga to jak można odebrać?
    Nie żartuję sobie... wrzucanie jednego zdjęcia "jako zajawki" czy "jako zapowiedź" dość jednoznacznie wygląda , nie próbuj robić z nas (forumowiczów i moderatorów) głupków, bo może Ci się to nie opłacić...

Podsumowując, by nie było niedomówień (bo może ja źle odbieram intencje...) - jeśli wrzucasz pojedyncze zdjęcia, to bez dwuznacznych "to zapowiedź" "to zajawka" . Albo najlepiej wrzucaj od razu całe reportaże (kilka-kilkanaście wybranych naj zdjęć) żeby było wiadomo że ten wątek to Twoja Galeria a nie 'naciągacz żeby obejrzeć więcej zdjęć to trzeba odwiedzić stronę domową co wypozycjonuje ją ładnie w googlu dzięki temu forum' , bez 'zajawek' .

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez Zobacz posta
    A Twój post #29 zapraszający z zajawką na fotobloga to jak można odebrać?
    Nie żartuję sobie... wrzucanie jednego zdjęcia "jako zajawki" czy "jako zapowiedź" dość jednoznacznie wygląda , nie próbuj robić z nas (forumowiczów i moderatorów) głupków, bo może Ci się to nie opłacić...
    O matko, ale kiedy to było ? Logika każe myśleć, że chodzi o dzisiejszego posta, a Ty wyciągasz sprawę sprzed prawie 2 miesięcy.
    Ostatnio edytowane przez Cichy ; 28-10-2009 o 18:39
    O obiektywach wiem prawie wszystko

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Wyciągam Twoje dwa ostatnie zdjęcia. Oba podobnej wielkości (za duże) i z podobnym komentarzem "zajawka" lub "zapowiedź" . Z jednej strony to dużo albo mało - punkt widzenia zależy od punktu siedzenia. Argument daty mnie nie przekonuje - liczy się intencja zamieszczenia obu zdjęć, która wg mojego odbioru jest niezbyt ciekawa...
    Proponuję EOT i byś zastosował mój ostatni akapit z poprzedniego postu, jeśli chcesz by ten wątek był uznany za Twoją Galerię a nie coś innego... Z góry dziękuję.

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Ale o co takie wielkie halo no. Będzie ktoś chciał zobaczyć więcej, to sobie wejdzie. Nie będzie chciał, to nie wejdzie. Przymusu nie ma, sztuczek typu [url ] zagnieżdżony w [img ] nie ma.

Strona 5 z 27 PierwszyPierwszy ... 3456715 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów