Pokaż wyniki od 1 do 10 z 262

Wątek: [Cichy] Ślubnych parę '09

Mieszany widok

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Cichy Zobacz posta
    Vitez, nie żartuj sobie.

Wrzuciłem wzdjęcie w formacie [ img ] [ / img] a nie jako link do czegokolwiek, poza tym zdjęcie jest podpięte na serwer, który nie ma nic wspólnego z domeną mojego bloga
    A Twój post #29 zapraszający z zajawką na fotobloga to jak można odebrać?
    Nie żartuję sobie... wrzucanie jednego zdjęcia "jako zajawki" czy "jako zapowiedź" dość jednoznacznie wygląda , nie próbuj robić z nas (forumowiczów i moderatorów) głupków, bo może Ci się to nie opłacić...

Podsumowując, by nie było niedomówień (bo może ja źle odbieram intencje...) - jeśli wrzucasz pojedyncze zdjęcia, to bez dwuznacznych "to zapowiedź" "to zajawka" . Albo najlepiej wrzucaj od razu całe reportaże (kilka-kilkanaście wybranych naj zdjęć) żeby było wiadomo że ten wątek to Twoja Galeria a nie 'naciągacz żeby obejrzeć więcej zdjęć to trzeba odwiedzić stronę domową co wypozycjonuje ją ładnie w googlu dzięki temu forum' , bez 'zajawek' .

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez Zobacz posta
    A Twój post #29 zapraszający z zajawką na fotobloga to jak można odebrać?
    Nie żartuję sobie... wrzucanie jednego zdjęcia "jako zajawki" czy "jako zapowiedź" dość jednoznacznie wygląda , nie próbuj robić z nas (forumowiczów i moderatorów) głupków, bo może Ci się to nie opłacić...
    O matko, ale kiedy to było ? Logika każe myśleć, że chodzi o dzisiejszego posta, a Ty wyciągasz sprawę sprzed prawie 2 miesięcy.
    Ostatnio edytowane przez Cichy ; 28-10-2009 o 18:39
    O obiektywach wiem prawie wszystko

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Wyciągam Twoje dwa ostatnie zdjęcia. Oba podobnej wielkości (za duże) i z podobnym komentarzem "zajawka" lub "zapowiedź" . Z jednej strony to dużo albo mało - punkt widzenia zależy od punktu siedzenia. Argument daty mnie nie przekonuje - liczy się intencja zamieszczenia obu zdjęć, która wg mojego odbioru jest niezbyt ciekawa...
    Proponuję EOT i byś zastosował mój ostatni akapit z poprzedniego postu, jeśli chcesz by ten wątek był uznany za Twoją Galerię a nie coś innego... Z góry dziękuję.

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez Zobacz posta
    (...) ten wątek był uznany za Twoją Galerię a nie coś innego... Z góry dziękuję.
    Sprawdź sobie w google, gdzie i czy w ogóle jest wypozycjonowana moja strona, to będziesz miał odpowiedź na pytanie, czy zależy mi na pozycjonowaniu, czy na pokazywaniu zdjęć

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Przeniesione z innego wątku:

Zdjęcie jest zrobione w 99 % w Lightroomie (prócz ramki i podpisu) z jednego Rawa.

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Opole

Domyślnie

Chcesz powiedzieć, że miałeś słońce w centrum kadru i udało Ci się prawidłowo naświetlić parę młodą i całą trawę ?

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Shadow Zobacz posta
    Chcesz powiedzieć, że miałeś słońce w centrum kadru i udało Ci się prawidłowo naświetlić parę młodą i całą trawę ?
    Przecież zdjęcie jest błyskane !

Zdjęcie z w/w Rawa na szybko

Uprawnienia umieszczania postów