Pokaż wyniki od 1 do 10 z 94

Wątek: Poszukiwani fotografowie na koncerty/imprezy [Kraków]

Mieszany widok

Domyślnie

Jakie to wszystko łatwe i proste, prawa? Ja może też wyrzucę w błoto moją edukację, doświadczenie, sprzęt i zaczne szydełkować?
    No cóż, to dla Ciebie jest pierwsza opcja. Dla mnie fotografia to jak na razie przede wszystkim pasja, z której od czasu do czasu wyciągam dodatkowe pieniądze. Gdyby rzeczywiście dla wszystkich foty niedzielnych i foty porządnych fotografów niczym się nie różniły, to taka Anne Leibovitz czy inni raczej nie zarabialiby tak dobrze

Tymczasem mogę Ci tylko podpowiedzieć, że jeżeli zaczniesz teraz robić za free, to później nikt Ci płacić nie będzie za to chciał. Tak to jest w tym miłym i przyjemnym fotobiznesie
    W sumie tak. Ale jak teraz ktoś nie ma zamiaru płacić, to i tak nie zapłaci, tylko pójdzie szukać dalej. A ja ani na koncert/mecz nie pójdę, ani zdjęć nie porobię. I wtedy też nie mam w tym interesu

Zablokowany

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez leCoq Zobacz posta
    to i tak nie zapłaci, tylko pójdzie szukać dalej.
    a jak nikogo nie znajdzie a będzie potrzebawał fot to w końcu siegnie do kieszeni i zapłaci

ale po co ? przecierz po drodze spotka .... ciebie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez leCoq Zobacz posta
    No cóż, to dla Ciebie jest pierwsza opcja. Dla mnie fotografia to jak na razie przede wszystkim pasja, z której od czasu do czasu wyciągam dodatkowe pieniądze. Gdyby rzeczywiście dla wszystkich foty niedzielnych i foty porządnych fotografów niczym się nie różniły, to taka Anne Leibovitz czy inni raczej nie zarabialiby tak dobrze
    Chyba odbiegasz za bardzo od tematu tego wątku, mówimy o fotografii koncertowej w Polsce, wiec Leibovitz w to nie mieszajmy.

W sumie tak. Ale jak teraz ktoś nie ma zamiaru płacić, to i tak nie zapłaci, tylko pójdzie szukać dalej. A ja ani na koncert/mecz nie pójdę, ani zdjęć nie porobię. I wtedy też nie mam w tym interesu
    "Kto pod kim dołki kopie.." Może ktoś za bardzo przyzwyczaił do focenia za free?
    Front Side Studio

www.fs-studio.pl

Uprawnienia umieszczania postów