Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Wątek: Klub fotograficzny

Coś już napisał
    Miasto
    Dublin

Domyślnie Klub fotograficzny

Czy ktoś z was ma jakieś doświadczenia z klubami fotograficznymi? Planuje założyć klub fotograficzny w mojej mieścinie . Mozę ktoś z was ma jakieś pomysły jak sprawnie prowadzić klub i jak zachęcić amatorów fotografii i nie tylko amatorów do członkostwa .
    Canon 6D / Canon135L / Sigma 35Art/ Sigma 85 Art

Pełne uzależnienie Awatar Ernest_DLRS
    Miasto
    Toronto, Kanada

Domyślnie

Przyłącz się do powstającego Canon-Foto-Klubu, podpatrz jak to działa, wtedy będziesz miał grunt pod rozpoczęcie ew. swojego miejscowego klubu, lub też postarasz się zaprosić kolejnych ludków co C-F-K
    FF + S24EX | S50EX | H58/2 | H85/1.5
    APSC + 18-55is | 70-300vc

kiedyś: C 400D > N D700 > C 30D > C 5D > C 40D | S20/1.8, S30/1.4, 85LmkII, 70-200L/2.8

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Taki klub to zawsze fajna inicjatywa! Myślę, że na pewno znajdziesz dużo chętnych osób do klubu. Spróbuj może zrobić to w porozumieniu z jakimś domem kultury? Oni chętnie wspierają takie inicjatywy

Coś już napisał
    Miasto
    Dublin

Domyślnie

Co do wsparcia z miasta nie ma problemow znam burmistrza i wiceprezesa z domu kultury wiec jezeli chodzi o miejsca spotkan nie bedzie problemy czy tez wystawe. Rozmowy trwaja z lokalnym fotografem zeby prowadzil od czasu do czasu jakies zajecia bardzo wspanialy i zyczliwy czlowiek kiedys udzielil mi kilku lekcji calkowicie za free i robil to z taka pasja
    Canon 6D / Canon135L / Sigma 35Art/ Sigma 85 Art

Domyślnie

Szczęściarz jak ja wszedłem z nowo zakupionym światłomierzem do pobliskiego zakładu foto nie otrzymałem żadnej pomocy, dopiero w galerii na pietrynie pod 102 (żadna reklama, choć polecam zdjęcia do obejrzenia) otrzymałem "pomocną dłoń".
    A może masz tam jeszcze telefon bez drutu...? - Podróż za jeden uśmiech - 1971

Uprawnienia umieszczania postów