Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 26

Wątek: Forum Fotografów Ślubnych

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Łódź

Domyślnie Forum Fotografów Ślubnych

Tak z ciekawosci , jak dlugo czeka sie na jakakolwiek odpowiedz po zalozeniu konta , ktos z uzytkownikow forum CB jest moze rownierz uzytkowniem FFS ? ;]
    no comment...

Domyślnie

Czytałeś regulamin? Podałeś maila w domenie swojej strony?
    Dodatkowo jest napisane: "Z powodu chwilowej nieobecności Administratora wszystkie kwestie techniczne związane z kontami, płatnościami, itd. zostaną uregulowane po 13.10.br" może mu się ta nieobecność przedłużyła ;]
    5DmkII 5D C15/2.8 C35L/1.4 C50/1.4 C85/1.8 C70-200L/4IS 580EXII 430EXII SB-28 EIZO/S2433W Dell/E1705

Pełne uzależnienie Awatar wojkij
    Miasto
    Meksyk Europy

Domyślnie

A tak przewrotnie zapytam - warto?

Pełne uzależnienie Awatar arturs
    Miasto
    Kielce

Domyślnie

długo, długo.. chyba Zbyszek Kruk jakoś na razie ma w nosie nowych użytkowników, chociaż już wrócił że dzisiaj nawet u nas na forum coś tam napisał (http://www.canon-board.info/showpost...&postcount=137).. ja się zarejestrowałem w lipcu i cały czas zero odpowiedzi a przy wcześniejszym podejściu w miesiąc mnie skasowali )- z tego co widziałem w liście użytkowników to konta nie są weryfikowane od połowy czerwca..

a czy warto - wg mnie tak..
    5DmkI, C85f1.2L|580 EXII|

Uzależniony Awatar myst
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

ja czekałem miesiąc, kolega jakieś pół roku temu 3. IMHO warto, choć nie wszystkim się z pewnością przydadzą zawarte tam treści...
    5DII, 5D, 24L, 85L + dodatki.

Maciek Toliński

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Zbyszek Kruk nie ma w nosie - tylko do końca października nie są rozpatrywane zgłoszenia.
    Jest ich zbyt dużo... a sezon w szczycie...
    A zgłoszenia rozpatruje grupa osób - nie ja sam... coby nie było, że kreuje się na niewiadomo kogo..

Co do tego czy warto - jeśli grupa uznaje, że dana osoba jest dobrym fotografem i potrafi wnieść coś na forum - to taka osoba dostaje 10 dni na zorientowanie się co i jak wygląda i co w trawie piszczy. Potem sama decyduje czy warto.

Znam osoby które mówią WOW, znam osoby które mówią - nie warto - każdy musi sam ocenić...

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

A nie po sezonie juz ;] , tak czy owak , jak myslalem czekac trzeba ale dobrze wiedziec
    no comment...

Zablokowany

Domyślnie

Ja nie zasłużyłem, by być w tym zacnym gronie. Gnioty walę chyba...Już nie pamiętam kiedy posłałem pytanie w tej sprawiePociesza mnie jednak to, że nie ja jeden. Jak MM też nie dostąpił tych łask to jakoś mi raźniej. Bo cenię go za zdjęcia. Arturs- ty też? Załóżmy kącik ignorowanych FFŚ
    Ostatnio edytowane przez himi ; 23-10-2009 o 16:46

Pełne uzależnienie Awatar Sergiusz
    Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

E tam pewnie jesteś za dobry i blady strach padł na grupę weryfikatorów. Z takim nabytym doświadczeniem to teraz bym walił do ZPAF.
    Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.

Zablokowany

Domyślnie

Miło poczytać złośliwości, zwłaszcza od Ciebie....Pewnie rzeczywiście w opinii gremium jurorskiego moje gnioty nie zasłużyły na dopuszczenie mnie do społeczności forum. Nie powiem, że mnie to ucieszyło. Nie ukrywam, że zależało mi na uczestnictwie, ale cóż. Głową muru nie przebiję. Wciąż jednak nie wiem, czy mam spadać, czy ktoś jeszcze nie obejrzał folio

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów