hehehe
na forum Nikona też jestem - a to oznacza, że 80% ruchów powinno być przyspieszanych...
brzmi to niczym
Prosimy złożyć podanie z aplikacją. Termin rozpatrywania podania wynosi 4 tygodnie. Możesz także złożyć podanie o przyspieszenie rozpatrywania podania. Termin rozpatrywania podania o przyspieszenie rozpatrywanie podania wynosi 4 tygodnie.
Mam świadomość że nie działa to doskonale... wiem, bije się w pierś.
Mam w głowie pewne usprawnienie tematu i zostanie ono wdrożone. W przyszłości...
Obecnie głównym problemem jest fakt, że na rozpatrzenie czeka długa kolejka osób...
Co do zarzutu "selekcja"
taka była wola większej grupy ludzi - i ja rozumiem tą wolę... Forum jest forum zamkniętym, dla bardzo wąskiego grona osób... Przynależność do forum ma być pewnego rodzaju gratyfikacją i pokazaniem klientowi - aha - on już coś potrafi...
Tu nie chodzi o tępienie konkurencji - lecz o jej rozwój - ale niestety - szkoły fotografii to inny adres...
Przeglądając zgłoszenia niektórych osób mam wrażenie, iż nawet szkoła fotografii niewiele mogłaby pomóc... i takich zgłoszeń jest ok 50%....
Forum pomoże rozwijać się - ale tym którzy potrafią robić zdjęcia, chcą zostać fotografami ślubnymi - ale zarazem mogą pokazać iż na chęciach się nie skończy. Tak mniej więcej to wygląda...