Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 26 z 26

Wątek: Forum Fotografów Ślubnych

Dopiero zaczyna

Domyślnie

hehehe
    na forum Nikona też jestem - a to oznacza, że 80% ruchów powinno być przyspieszanych...

brzmi to niczym
    Prosimy złożyć podanie z aplikacją. Termin rozpatrywania podania wynosi 4 tygodnie. Możesz także złożyć podanie o przyspieszenie rozpatrywania podania. Termin rozpatrywania podania o przyspieszenie rozpatrywanie podania wynosi 4 tygodnie.

Mam świadomość że nie działa to doskonale... wiem, bije się w pierś.
    Mam w głowie pewne usprawnienie tematu i zostanie ono wdrożone. W przyszłości...
    Obecnie głównym problemem jest fakt, że na rozpatrzenie czeka długa kolejka osób...

Co do zarzutu "selekcja"
    taka była wola większej grupy ludzi - i ja rozumiem tą wolę... Forum jest forum zamkniętym, dla bardzo wąskiego grona osób... Przynależność do forum ma być pewnego rodzaju gratyfikacją i pokazaniem klientowi - aha - on już coś potrafi...
    Tu nie chodzi o tępienie konkurencji - lecz o jej rozwój - ale niestety - szkoły fotografii to inny adres...

Przeglądając zgłoszenia niektórych osób mam wrażenie, iż nawet szkoła fotografii niewiele mogłaby pomóc... i takich zgłoszeń jest ok 50%....
    Forum pomoże rozwijać się - ale tym którzy potrafią robić zdjęcia, chcą zostać fotografami ślubnymi - ale zarazem mogą pokazać iż na chęciach się nie skończy. Tak mniej więcej to wygląda...

Pełne uzależnienie Awatar arturs
    Miasto
    Kielce

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez zkruk Zobacz posta
    Zbyszek Kruk nie ma w nosie - tylko do końca października nie są rozpatrywane zgłoszenia.
    Jest ich zbyt dużo... a sezon w szczycie...
    A zgłoszenia rozpatruje grupa osób - nie ja sam... coby nie było, że kreuje się na niewiadomo kogo..
    to wiadomo, tylko że sam piszesz:

Prosimy złożyć podanie z aplikacją. Termin rozpatrywania podania wynosi 4 tygodnie. Możesz także złożyć podanie o przyspieszenie rozpatrywania podania. Termin rozpatrywania podania o przyspieszenie rozpatrywanie podania wynosi 4 tygodnie.

Mam świadomość że nie działa to doskonale... wiem, bije się w pierś.
    Mam w głowie pewne usprawnienie tematu i zostanie ono wdrożone. W przyszłości...
    Obecnie głównym problemem jest fakt, że na rozpatrzenie czeka długa kolejka osób...
    i pewnie o te 4 tygodnie chodzi..
    ja drugie podejście do zapisania się zaliczyłem jakoś pod koniec lipca ale sądząc z listy użytkowników to nie są weryfikowani od połowy czerwca a to już trochę dłużej niż "zwyczajowy" poślizg.. i w sumie o to chodzi - trzeba było napisać w regulaminie że "nowi" przyjmowani są od listopada do maja i by było po temacie, a tak to potem tacy marudzący jak my się produkują

Co do zarzutu "selekcja"
    taka była wola większej grupy ludzi - i ja rozumiem tą wolę... Forum jest forum zamkniętym, dla bardzo wąskiego grona osób... Przynależność do forum ma być pewnego rodzaju gratyfikacją i pokazaniem klientowi - aha - on już coś potrafi...
    Tu nie chodzi o tępienie konkurencji - lecz o jej rozwój - ale niestety - szkoły fotografii to inny adres...

Przeglądając zgłoszenia niektórych osób mam wrażenie, iż nawet szkoła fotografii niewiele mogłaby pomóc... i takich zgłoszeń jest ok 50%....
    Forum pomoże rozwijać się - ale tym którzy potrafią robić zdjęcia, chcą zostać fotografami ślubnymi - ale zarazem mogą pokazać iż na chęciach się nie skończy. Tak mniej więcej to wygląda...
    ja akurat o selekcję jakiejś pretensji nie mam, dostałem swego czasu pewne uwagi (głównie strona itp. ), zostały wdrożone i zobaczymy co z tego będzie

Cytat Zamieszczone przez himi Zobacz posta
    Ja nie zasłużyłem, by być w tym zacnym gronie. Gnioty walę chyba...Już nie pamiętam kiedy posłałem pytanie w tej sprawiePociesza mnie jednak to, że nie ja jeden. Jak MM też nie dostąpił tych łask to jakoś mi raźniej. Bo cenię go za zdjęcia. Arturs- ty też? Załóżmy kącik ignorowanych FFŚ
    hehehe...chyba nie przestałeś sypiać przez to ?

Cytat Zamieszczone przez himi Zobacz posta
    Nie ukrywam, że zależało mi na uczestnictwie, ale cóż. Głową muru nie przebiję. Wciąż jednak nie wiem, czy mam spadać, czy ktoś jeszcze nie obejrzał folio
    no i w sumie o to chodzi.. co do "merytorycznych" zarzutów to można zawsze jakoś się bronić itp. ale jak nie ma komu nawet tych zarzutów postawić to już gorzej ,
    ale chociaż jest postęp - Zbyszek chociaż wie że kolejka się wydłużyła i tupie przed wejściem
    5DmkI, C85f1.2L|580 EXII|

Pełne uzależnienie Awatar ripek

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MM-architekci Zobacz posta
    A nie po sezonie juz ;] , tak czy owak , jak myslalem czekac trzeba ale dobrze wiedziec
    Sezon się kończy wtedy gdy wszyscy klienci odbiorą to co w umowach. W dobrym wypadku sezon kończy się jeszcze tego samego roku
    Canon G10, WP-DC28, :grin: 5d mkIII:grin: 5d mkI 17-40L 24LII 35L 85LII 580II

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

no tak , w sumie racja , i ja jeszcze sezony nie zakonczylem , niestety heh

sie temat rozwinal a ja tylko spytac o drobiazg chcialem ;]
    no comment...

Uzależniony Awatar merger
    Miasto
    wroclove

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ripek Zobacz posta
    Sezon się kończy wtedy gdy wszyscy klienci odbiorą to co w umowach. W dobrym wypadku sezon kończy się jeszcze tego samego roku
    o tak, dobrze napisane.
    5d | 40d | tokina 10-17 fish | canon 24/1.4L | canon 85/1.8 | canon 135/2L | canon 400/5.6L
    430ex | 2 x sunpak 555 | metz 60 ct-4 | 2 x elfo 500 | elfo 1200 | PW plus II | sekonic L-758DR

adam chrabąszcz | extreme sport | galeria CB

Domyślnie forum

a ja sie nie dostałem...bo jestem z tej 50 ze i akademia nie pomoze..
    szkoda bo podobno człowiek uczy sie przez całe zycie.....ale szanuje ogradzanie sie specjalistów...choc ich poznac nie bedzie mi dane
    Fotografia necesse est ....

www.newsmen.digart.pl

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów