Tak z ciekawosci , jak dlugo czeka sie na jakakolwiek odpowiedz po zalozeniu konta , ktos z uzytkownikow forum CB jest moze rownierz uzytkowniem FFS ? ;]
Tak z ciekawosci , jak dlugo czeka sie na jakakolwiek odpowiedz po zalozeniu konta , ktos z uzytkownikow forum CB jest moze rownierz uzytkowniem FFS ? ;]
no comment...
Czytałeś regulamin? Podałeś maila w domenie swojej strony?
Dodatkowo jest napisane: "Z powodu chwilowej nieobecności Administratora wszystkie kwestie techniczne związane z kontami, płatnościami, itd. zostaną uregulowane po 13.10.br" może mu się ta nieobecność przedłużyła ;]
5DmkII 5D C15/2.8 C35L/1.4 C50/1.4 C85/1.8 C70-200L/4IS 580EXII 430EXII SB-28 EIZO/S2433W Dell/E1705
A tak przewrotnie zapytam - warto?
długo, długo.. chyba Zbyszek Kruk jakoś na razie ma w nosie nowych użytkowników, chociaż już wrócił że dzisiaj nawet u nas na forum coś tam napisał (http://www.canon-board.info/showpost...&postcount=137).. ja się zarejestrowałem w lipcu i cały czas zero odpowiedzi a przy wcześniejszym podejściu w miesiąc mnie skasowali)- z tego co widziałem w liście użytkowników to konta nie są weryfikowane od połowy czerwca..
a czy warto - wg mnie tak..
5DmkI, C85f1.2L|580 EXII|
ja czekałem miesiąc, kolega jakieś pół roku temu 3. IMHO warto, choć nie wszystkim się z pewnością przydadzą zawarte tam treści...
5DII, 5D, 24L, 85L + dodatki.
Maciek Toliński
Zbyszek Kruk nie ma w nosie - tylko do końca października nie są rozpatrywane zgłoszenia.
Jest ich zbyt dużo... a sezon w szczycie...
A zgłoszenia rozpatruje grupa osób - nie ja sam... coby nie było, że kreuje się na niewiadomo kogo..
Co do tego czy warto - jeśli grupa uznaje, że dana osoba jest dobrym fotografem i potrafi wnieść coś na forum - to taka osoba dostaje 10 dni na zorientowanie się co i jak wygląda i co w trawie piszczy. Potem sama decyduje czy warto.
Znam osoby które mówią WOW, znam osoby które mówią - nie warto - każdy musi sam ocenić...
A nie po sezonie juz ;] , tak czy owak , jak myslalem czekac trzeba ale dobrze wiedziec
no comment...
na forum mało jest osób które oddają zdjęcia na weselu... więc zapewne obrabiają
a sezon zwyczajowo uznaje się iż panuje od kwietnia do października
z początkiem listopada selekcja rusza znowu
każdy dostaje maila co się dzieje... (odrzucony/przyjęty) no chyba, że ktoś nie dostał maila z powodów technicznych - ale to wyjątkowe przypadki i o nich nie mówimy..W takim razie przepraszam za mylny odczyt intencji. FFŚ - byłoby miło, gdybyście dali znać kandydatom - czy im dziękujecie, czy leżą na dnie szuflad.
Jak to pięknie brzmi- Selekcja.![]()
Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.