Pokaż wyniki od 1 do 10 z 337

Wątek: Dlaczego sprzedałe(a)ś?

Mieszany widok

Domyślnie

Merde - czy ja Cię obrażam ? oczekuję odpowiedzi dlaczego jest tak, a nie inaczej.
    Beznadziejny Trol ? nie potrafisz inaczej rozmawiać ? nie zamieram nikomu robić przykrości, oceniam tylko subiektywnie co myślę o szkłach i oczekuje odpowiedzi co zrobić, aby nie popełnić więcej tego błędu.

Zachowujesz się jak jakiś uprzedzony do ludzi moderator.
    To, że jestem tu od przedwczoraj nie znaczy, że nie mogę wyrazić własnego zdania które nikogo nie obraża a jest jedynie zdaniem na dany temat.
    Że niby co.. ? mam siedzieć cicho i cieszyć się, że autofocus mi działa jak należy w obiektywie ? poruszam problem ostrości i oszukiwania innych twierdzeniem, że ( już któryś raz z rzędu ) canon 50/1,4 jest taki sam jak nikkor 50/1,4 Af-S

koniec obrażania Waszych świetnych szkieł - nie będę sie już na ten temat wypowiadał - tkwijcie nadal w przekonaniu, że 50/1,4 jest fajne i nie ma lepszych bo to canon.
    Ja poszedłem o krok dalej i przynajmniej sprawdziłem na własną rękę czy faktycznie konkurencja ( teraz już nie ) oferuje podobny sprzęt.
    www.wodejszo.com
    "A Aphex Twin to współczesny Mozart..."
    GG 6725983

Grzeczny i układny podpis Awatar Merde
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez andrzejwodejszo Zobacz posta
    Merde - czy ja Cię obrażam ?
    Używasz wulgarnego języka publicznie. To wystarczy.

oczekuję odpowiedzi dlaczego jest tak, a nie inaczej.
    Beznadziejny Trol ? nie potrafisz inaczej rozmawiać ?
    Ty żadnej odpowiedzi nie oczekujesz. Wylewasz tu swoje żale i frustracje.

oceniam tylko subiektywnie co myślę o szkłach i oczekuje odpowiedzi co zrobić, aby nie popełnić więcej tego błędu.
    Jesteś tak subiektywny, jak Talib w samolocie nad NY
    Co zrobić? Zmienić system na Nikona znów. Nie dość, że nie potrafisz Canonem zrobić zdjęcia, to jeszcze z matematyką trochę kulawo

Zachowujesz się jak jakiś uprzedzony do ludzi moderator.
    Jeśli ktoś w pierwszym swoim poście na forum od razu nam wmawia jaki to %^& system mamy, to trudno nie nabrać uprzedzeń.
    Z 50/1.4 możesz mieć trochę racji (ale tylko trochę - jest/bywa miękkie na 1.4, ale mydło przy f/4 to jest twoja projekcja), ale cała reszta zdradza, że mamy do czynienia z trollem.

To, że jestem tu od przedwczoraj nie znaczy, że nie mogę wyrazić własnego zdania które nikogo nie obraża a jest jedynie zdaniem na dany temat.
    Możesz. A ja mogę wyrazić swoje zdanie o twoim zdaniu.

poruszam problem ostrości i oszukiwania innych twierdzeniem, że ( już któryś raz z rzędu ) canon 50/1,4 jest taki sam jak nikkor 50/1,4 Af-S
    No przecież nie jest. Canonowska pięćdziesiątka trafia ze wspomaganiem z lampy ;-)

koniec obrażania Waszych świetnych szkieł - nie będę sie już na ten temat wypowiadał
    Trzymam cię za słowo.

Ja poszedłem o krok dalej i przynajmniej sprawdziłem na własną rękę czy faktycznie konkurencja ( teraz już nie ) oferuje podobny sprzęt.
    Żeby się napić piwa nie trzeba od razu kupować browaru.
    I don't pretend to understand Brannigan's Law. I merely enforce it

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez andrzejwodejszo Zobacz posta
    Nie możesz - nie w tym stylu w jakim to uczyniłeś. Bluzganie, chamstwo i jeżdżenie na prawo i lewo którzy śmią mieć odmienne zdanie - to właśnie przegięte trollowanie. Miłego urlopu życzę (ban an 3 miesiące) , może poziom jadu zmaleje (w co wątpię , raczej klona się spodziewam).

Uprawnienia umieszczania postów