Tak, nie może już patrzeć na to co się w Polsce dzieje i razem z tatą wypina się na "kaczeńce"
A tak na poważnie i w temacie to:
5D II + 35L na 1.4
Metoda? Gonić, strzelać, wołać, cmokać... i wycierać pot z czoła
Ostatnio edytowane przez steady ; 22-10-2009 o 12:14
sprzęt: CANON 5DII + 35L + 85 + 135L + 580
ło... jaka fajna perspektywa ;]
Steady, to zdjęcie mnie po prostu zamurowałoJest w nim coś baśniowego, tajemniczego, niepokojącego...Jak dziecko leśnych skrzatów. Świetne GO!
Zdaje mi się, że zaczynam rozumieć, jak należy malować...
100-letni Tycjan
400D kit S10-20 C70-200 4f
Moja ukochana modelka - Natalia wprost uwielbia pozować. : )
tu z Chrzestną![]()
450D + Helios 44m-4 z dandelionem f/2 + lampa wbudowana + dyfuzor z chusteczki higienicznej + kupa szczęścia
Bez poważnej obróbki - wystemplowane 2 małe plamki na nosie, lekko wyostrzone po redukcji rozmiaru.
Ostatnio edytowane przez dinderi ; 26-10-2009 o 11:54
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---
Tym razem nie ze zdjęciem (które ostatnio nieźle sprowokowało i coś się ruszyło: od razu parę zdjęć dodaliście - znowu zastój :P), ale z pytaniem. Szukam strony, która była by ciekawą inspiracją dla mnie, bo już szczerze mówiąc nie mam pomysłów na nic oryginalnego i wtedy człowiek zamiast myśleć o warsztacie to zaczyna myśleć, że może dodatkowy obiektyw, albo nowe 7d pomoże :P więc, żeby uniknąć tego typu rozważań, postaram się jeszcze dobrze wykorzystać co mam i proszę o jakieś linki albo tytuły książek. Nie mówię tutaj o Anne Geddes, ale może jakieś mniej znane postacie. Szukałem trochę na zasadzie wpisywania w google "children photography", "children portraits" itd, ale może macie coś godnego polecenia. Z literatury przeczytałem "Photographing Children" Allison Tyler Jones Dzięki!