Strona 83 z 114 PierwszyPierwszy ... 3373818283848593 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 821 do 830 z 1137

Wątek: Jaki komputer?

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

kiepska cena , za ta kase mozna miec calego kompa i to raczej lepszego
    no comment...

Dopiero zaczyna Awatar brute
    Miasto
    czechowice-dz

Domyślnie

to Panowe gdzie moge cos kupic w tej cenie? albo co polecacie i czy samemu skaldac czy kupic juz zlozony?

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

z takim budzetem skladac , nie mam dzis glowy do komponowania zestawu wiec ktos inny pociagnie ;]
    no comment...

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez brute Zobacz posta
    to Panowe gdzie moge cos kupic w tej cenie? albo co polecacie i czy samemu skaldac czy kupic juz zlozony?
    Samemu składać, części brać najlepiej z jednego sklepu internetowego (by się potem nie babrać w wysyłki w różne strony świata jak coś siądzie).
    Ewentualnie droższa wersja dla leniwych - złożyć samemu pod względem kompletu części ale zlecić złożenie do kupy jakiemuś polecanemu sklepowi internetowemu.
    Zestawy marketowe i Allegrowe to często zlepek kilku części lepszych (i te są reklamowane na ulotkach/cenach/aukcjach) plus jakieś niemarkowe, niestabilne badziewie (typu "zasilacz AŻ 500W" ... OK ale jakiej firmy? ) zalegające im w magazynach.
    Sklepy... tu każdy różnie poleci ale chyba esc, apollo, agito, vobis, komputronik nadal ujdą za znośne .

Uzależniony Awatar Max_im

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez Zobacz posta
    Samemu składać, ....

Samemu składać. Można jeszcze przejrzeć ceny komponentów w necie. Następnie w sklepie zamówić. Niektóre sklepy mają ludzkie ceny. W Wawie w podziemiach WGE

Bywalec Awatar suluf
    Miasto
    > :Wieś

Domyślnie

Ja ze swojej strony odradzam zakupy w komputroniku. Może to tylko ja tak mam, ale już któryś raz jest w serwisie i min 3 tygodnie czekania

Dopiero zaczyna Awatar brute
    Miasto
    czechowice-dz

Domyślnie

ok wiec bede szukal a powiedzcie mi czy oplaca sie miec DDR3 czy wystarcza DDR2 ?
    i jaka karte graficzne zeby PS ladnie dzialal?

Początki nałogu Awatar piotrr
    Miasto
    Szczecin

Domyślnie 64 bity..warto?

Jestem przed zmianą bebechów w kompie i zastanawiam się co wziąć żeby było stabilnie i wydajnie. Mam w tej chwili CS3 i xp 32 bit. Zastanawiam się czy przejście na W7 64bit da mi coś czy tylko wtedy ma to sens kiedy się zupgraduję do CS4 64 bit?
    Chcę kupić i7 860, płytę Gigabyte'a pod P55, 2x1TB w raidzie i jak się da dużo ramu.
    Rady co do konfiga mile widziane bo słabo się znam na teraźniejszych komponentach
    Pozdrawiam.

Coś już napisał

Domyślnie

Chcę kupić i7 860, płytę Gigabyte'a pod P55, 2x1TB w raidzie i jak się da dużo ramu.
    podążasz właściwą drogą

Co do sklepów to mogę polecić agito, tam kupiłem sporo rzeczy, nigdy nie było problemów, często mają ceny o 5-10 pln większe od tych najtańszych ale mają spory wybór.

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez piotrr Zobacz posta
    Zastanawiam się czy przejście na W7 64bit da mi coś czy tylko wtedy ma to sens kiedy się zupgraduję do CS4 64 bit?
    Jeśli planujesz tyle ramu to zdecydowanie system 64bitowy. 12GB jakichś ładnych DDR3 Triple Channel plus ten i7 = wydajność jaką planujesz. Aplikacje - tu już z górki, mając 64bitowy system bez obaw (i wydajniej) bierzesz aplikacje 64bitowe.

Strona 83 z 114 PierwszyPierwszy ... 3373818283848593 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów