Bardzo ładne zdjęcia, a żabki najfajniejsze.
Bardzo ładne zdjęcia, a żabki najfajniejsze.
400D, 300V, C 17-40 4L , C 70-200 4L, C 50 1.8, Manfrotto 190XPROB
Fajne zdjęcia i piękne kolory. Ta ostatni ważka wygląda super.
makro na CB - zapraszam!
Bardzo dziękuje za odwiedziny i komentarze.
To może teraz parę motylków dla odmiany ;-)
12.
13.
14.
![]()
Bardzo miłe zdjęcia! Perspektywa ciekawa i fajne kadry. Masz talent i chęć do wczesnego wstawania ;-)
Pozdrawiam
>>>--------> założyłem sobie bloga <--------<<<
Dobra robota, andre77! Żabki-komandoski naprawdę niezłe. Balans bieli, jak zauważył Biperek, daje w efekcie dość ciepłe fotki, ale skoro tak lubisz i nie drażni to zbytnio widzów - czemu nie? (ja bym wolał ochłodzenie o kilka K) Motylki w rosie - bomba! No może jakieś zastrzeżenie (a raczej to właściwość przysłony szkła) miałbym do rozmycia blików na #12, bo samo tło piękne.
chociaż z tym talentem i wczesnym wstawaniem to nie przesadzajmy
czasem mi się uda wstać ale jest to bardzo trudne ;-)
również serdecznie pozdrawiam
Bardzo dziękuje za mile słowa, lubię ciepłe kolory ale faktycznie mogą być przegięte przez to że zdjęcia na zwykłym laptopie obrabiam i na oko.
Pozdrawiam.
15.
16.
17.
![]()
#16 - świetnie zgrany kolorystycznie temat główny z "punktem zaczepienia" i tłem. Gdyby nie te zielenie, podejrzewałbym, że pojechałeś w sepiiFajne pastelowe barwy, do tego całkiem dobra kompozycja, ostrość i GO. Oby tak dalej!
![]()
Świetne kadry - gratulować.
Tamronika używasz bez żadnych pierścieni?
5D + L
#18 gratulacje za uchwycenie momentu!- jaki drapieżnik taka kolacja. Akurat w przypadku pająka kwietnika nie jest to największa zdobycz, którą jest w stanie złowić (widywałem go w trakcie konsumpcji ważki świtezianki), ale ciekawie wygląda w zestawieniu z konkurentem i jego mini-zdobyczą. Miłego focenia!