Po prostu kolejne udane dobre zdjęcia.
Po prostu kolejne udane dobre zdjęcia.
Tryton
--------------------------------------------------------------
5DmkIII, 40D, 17-40L f4, 24-105L f4 IS, 50 f1.8 II, 85 f1.8, 100 f2.8L IS macro, 100-400L f4.5-5.6 IS
28 widziałbym trochę ciaśniej bo modraszkowaty jest pokazany z bardzo fajnej perspektywy (nie tak zwyczajnie bokiem) i wypadałoby go bardziej wyeksponować ;-)
MSZ 28 najfajniejsza z serii
>>>--------> założyłem sobie bloga <--------<<<
Gratuluję zdjęć są świetne!!
Cierpliwość i precyzja są Twoją mocną stroną.
Jeśli mogę spytać dlaczego kupiłeś Tamiego a nie 100 2.8 canona?
40D... 5DII... kit... C70-200/2,8... C17-40/4... C100IS...580EXII...statyw...monopod
Dziękuję bardzo, może faktycznie ciaśniej byłoby ciut lepiej
Pozdrawiam.
Wielkie dzięki, dlaczego tami a nie canon to sprawa jest prosta bo jak kupowałem to trafiła mi się okazja i tamiego kupiłem za 1000zł (używany) a najtańszy canon był wtedy za 1700 zł (używany). Tak więc ze względów finansowych. Pozdrawiam.
coś dla odmiany
30
![]()
Kolejny raz pokazałeś świetne zdjęcia. Szczególnie podoba mi się karłatek na 27 zdjęciu - pięknie uchwycony motyl a do tego taka "delikatna" kolorystyka.
Za szybko dodajesz zdjęcia :P
30 - ten dzik fajnie wygląda w tym słońcu
makro na CB - zapraszam!
Hej andre77,
32 naprawdę ładna fotka. Wstawisz na Olyclub??
Z przyjemnością przejrzałem cały wątek. Też mam T90 i uwielbiam ten słoikGratuluję wyczucia w kadrowaniu macro - minimalizmu...
Sprzęt - dekielek z przyległościami.
Fumare humanum est!
andre77 zainspirowaleś mnie to zakupu Twoich szkieł:-)
zdjęcia geenialne, szczerze!
gratuluje ujęć, obróbki, oka.
3voQ
Canon EOS 5D mk II + 5D + 500D+ sLoiki 16-400 [1.4-2.8]+ balast
----------------------------------------------------------------
Fotografia ślubna Łódź - zdjęcia ślubne, chrzest, komunia
Może tylko mnie się tak wydaje, ale mam wrażenie, że #34 jest lekko przeostrzone - zwróć uwagę na opierzenie główki. A może "schodki" wyszły po zmniejszeniu do prezentacji?
Bardzo przyjemne te fotki ptasząt!![]()