dziwne kolory w ostatnim secie, taie troche zafioleconeCzy taki byl zamysl autora?
dziwne kolory w ostatnim secie, taie troche zafioleconeCzy taki byl zamysl autora?
5Dmk3 + 1Dsmk2 + Fuji X-T1
Crazy Apple Fanboy
Ex Linux User
Przester kolorów celowy, ale u mnie wpada raczej w pomarańczyk.
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
Za przesłonę w 1983 roku jak kończyłem szkołę na Spokojnej stawiali niedostatecznie. Powinno stać przysłona. Zresztą można użyć jakiejś innej nazwy potocznej oznaczającej to samo. Pank dlaczego wyłączyłeś AF i robiłeś ze statywu stojąc obok? Z ręki miałbyś większą kontrolę nad kadrem.
Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.
Bo nie chciałem mieć kontroli nad kadrem.
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
Nad światłem też nie miałeś. Na ile osób było wesele?
Światło miałem jakie miałem, jak pomysł się przyjmie, zainwestuję w lampy studyjne. Gości było ok. 150.
A teraz pożyczasz lampy?
Teraz korzystam z żarówek błyskowych.
A na jakim ISO robiłeś?