Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.
Kod pocztowy?
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
W moim podpisie są dwie strony internetowe gdzie jak wół stoją wszystkie dane teleadresowe włącznie z kodem telefonem i bezpośrednim kontaktem. Czy ty naprawdę jesteś tak nieogarnięty czy tylko udajesz? :-D
Naprawdę. Mama często mówiła mi żebym się ogarnął, ale człowiek głupi i mamy nie słuchał.
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
moze uwaza za niegodne klikanie tam![]()
A czy ja mogę odmówić przyjęcia tego medalu? W sumie jest teraz to trendy. Zresztą mam już kilka.
Oczywiście że możesz, ale było by szkoda, chyba że masz już medal "za zajęcie pierwszego miejsca".
http://sjp.pwn.pl/lista.php?co=przes%B3ona
Jak widać, obie formy (przysłona, przesłona) są poprawne. No chyba że Słownik Języka Polskiego wydany przez PWN bredzi![]()
Niniejszym, w świetle nowych faktów, kapituła orderu "za zajęcie pierwszego miejsca" postanowiła jednak nie przyznawać go Sergiuszowi, to wyróżnienie nie jest przyznawane za braki w edukacji.
Dobra, pożartowaliśmy, to teraz może coś o zdjęciach?