To akurat miałem, zostało mi z czasów kiedy widziałem siebie jako wschodzącą gwiazdę fotografii microstockowej. Jak odpalały wszystkie to było ok.
To akurat miałem, zostało mi z czasów kiedy widziałem siebie jako wschodzącą gwiazdę fotografii microstockowej. Jak odpalały wszystkie to było ok.
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
nie chcialbym sie odnosic do technikaliow typu swiatlo, kolory i inne takie tam, bardziej (TYLKO) klimat ludzie byc moze sie i bawia, ale ... tak tylko przed obiektywem, moze nie na pokaz, ale czegos subtelnego/ spontanicznego brakuje (foty 183,185-187) - sam pisales ze tu jest odpowiednie miejsce
To zwyczajnie swiat schodzi na psy...
Canon puszcza puszke w cropie z oznaczeniem xD, goscie z 7 dniowych wakacji robia 4000 fot, nigdy ich nie ogladajac, Micles nawoluje do spokoju i konczenia "offtopa"... juz nie te czasy co w pamietnym....
czy poza mentorskim tonem od tamtego czasu rozwinales jeszcze jakas umiejetnosc- dla ułatwienia pytanie było retoryczne
Micles- Czy myślisz, że w tym przypadku też doszło do konsensusu? Jak widać nie chroni to przed powstaniem kolejnej głupoty i dr Miodek nie pomoże i jeszcze tak zostanie na stałe a przysłona czy przesłona przy tym to pikuś: http://www.google.pl/search?hl=pl&so...e&lr=&aq=f&oq=
Vit- Nie jestem polonistą ale wyobraź sobie, że mniej więcej wiem co to takie pytanie retoryczne. A to, które zadałeś dla ułatwienia nim nie jest. Jeśli już to może miałeś na myśli erotesis?
Pank- nie potrzeba było zadać wiele pytań aby zorientować się, że odwaliłeś totalną amatorszczyznę, którą próbujesz przybrać w profesjonalne piórka. Jeśli, którykolwiek z gości miał by przy sobie telefon komórkowy zrobiłby zapewne o niebo lepsze zdjęcia. O posiadaczach kompaktów nie wspominając. I to przynajmniej z jednego powodu. Mieliby czyste zdjęcia, wolne od kurzu i paprochów. Tak brudna matryca świadczy o Twoim lekceważącym stosunku do klientów i podejściu do wykonywania zlecenia.
Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.
Twoje tezy, Sergiuszu, są tyleż śmiałe co bezsensowne. Set który pokazałem był testem pewnego pomysłu, o czym para młoda była poinformowana i zgodziła się na to. Dzięki tym zdjęciom wiem już czy będę chciał proponować młodym taką usługę odpłatnie i ile będę musiał wydać na sprzęt żeby efekt był taki jak potrzebuję.
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
No ale nam chodzi o to czemu zdjęcia testowe wrzucasz na CB (mi to osobiście zwisa, bo foty moim zdaniem są w miarę ok)
Wydawało mi się że forum na którym fotografowie, między sporami o przysłonę, odpowiadaniem 15234356 raz na pytanie jaki obiektyw do czego będzie dobry i dla czego amator musi kupić puszkę FF, dyskutują też o zdjęciach, jest idealnym miejscem na przedstawienie pomysłu i pokazanie efektów wcielenia go w życie. Może jakiś dziwny jestem.
A kiedy to proponowałeś Młodym?
W środę? Telefonicznie czy masz to w umowie?
A czemu Cię to interesuje?