Parę dni temu byłem w sklepie kupić farelkę. Ponieważ nie mogli znaleźć jej w magazynie, czekałem chyba z 40 minut. W tym czasie sprzedano 3 lustrzanki Sony i ani jednej konkurencji.
Parę dni temu byłem w sklepie kupić farelkę. Ponieważ nie mogli znaleźć jej w magazynie, czekałem chyba z 40 minut. W tym czasie sprzedano 3 lustrzanki Sony i ani jednej konkurencji.
Bardzo się cieszę. Dobry marketing sony może zmusi inne firmy do zrobienia ukłonu w stronę klientów. Sony będzie udoskonalać system więc powinien być coraz lepszy i będzie alternatywą.
Pamiętam że niedawno instrukcje canona można było kupić razem ze sprzętem a inne rozpowszechnianie to nielegalny proceder
Teraz można przejrzeć niektóre zanim zdecydujesz się na aparat.
A i jeszcze można kupić katalog produktów![]()
Marketing to Sony ma opanowany do perfekcji, ale zamiast udoskonalać system, to raczej go "kastruje" żadając za to większych pieniążków![]()
Canon
Te badania co pokazałem to zeszły rok więc nie biorą pod uwagę obecnych tendencji ale jeśli to prawda..... to tak jak mówisz 600D nie będzie wypasem :-?.
No a póki co może będzie pucha studyjna:
http://farm3.static.flickr.com/2447/...bfc8ee9e_o.jpg
Martryca CCD 35 mln, iso 25.
Wymiary wskazują, że chyba będzie z wbudowanym gripem.
Może być ciekawie.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
bythom -09/22/09
Sony is now a sensor ahead of Nikon in the DX cycle, and about to pop its big D300 competitor, the followup to the A700. So Nikon's mid-term offerings are going to look weak comparitively, we're going to hear more and more of the "I'm going to switch" chorus, and Nikon is going to lose DSLR market share.
Jeśli to prawda, to 7D nie walczy z "eską"
Go Sony Go!
the silence is deafening
Sony-of-a-gun!Trzeba mocniej trzymać kciuki za Nikona..., bo znów będzie duopol...
EOS - conditio sine Kwanon...
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Byłoby miło gdyby Sony miało siłę wpływania na Canona i Nikona. Tyle że na razie te puszki takie nijakie są jeszcze. Na razie tylko ergonomia A900 mi się podoba.
Moim zdaniem 7D walczy z eską, Sony wypuści przeładowaną bajerami cropową wydmuszkę, której pro z powodu własnych przyzwyczajeń i braku ulubionej optyki nie będą brali pod uwagę. Natomiast klienci MM będą zachwyceni.
BTW: gietrzy, WORLD PAINTED BLOOD, ale !@#!$!% nie w Polsce...
"Aparat fotograficzny jest dla artysty kolejnym narzędziem. Jeżeli się nad tym zastanowić, to jest to mechanizm podobny do skrzypiec. To artysta jest w stanie tworzyć sztukę nie aparat." - Brett Weston
Do drugiego listopada wytrzymacie![]()