Pokaż wyniki od 1 do 10 z 119

Wątek: Wywiad z miclesem

Mieszany widok

Dopiero zaczyna Awatar missgruszka
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Przeczytałam wywiad. I gazetę też (ale nie od deski do deski). Oto moje przemyślenia:

Sam wywiad - jak każdy inny rodem z licealnej lub studenckiej gazetki. W sumie niewiele z niego zapamiętałam oprócz 1 zdjęcia Miclesa które mi się bardzo spodobało Gwoli ścisłości nie był to jego portret

Ogólnie cała gazeta mi się niestety nie podoba. Kiedyś wzięłam ją do ręki w empiku (zanim wiedziałam, że to Sergiuszowa gazeta) i... zaraz odłożyłam. Nie wyglądała mi profesjonalnie.

Logo nie zachęca, układ graficzny tekstu i zdjecia tak samo... Teksty niestety również - pomijając fakt, że większość jest autorstwa jednej osoby (co by mnie zdziwiło w każdej gazecie), to znalazłam błędy interpunkcyjne i chyba jednego ort. A uważnie nie szukałam.

Artykuł o zdjęciach ślubnych mnie nie zachwycił, nie tyle tekst co zdjęcia. Przepraszam, ale były jak dla mnie po prostu słabe (a na jednym z nich modelka zrobiła niezbyt twarzową minę - gdyby takie moje zdjęcie zostało umieszczone w gazecie chybabym kogoś udusiła. Ja sama od razu skasowałabym takie zdjęcie. Czy modelka widziała ten artykuł?)

Ja niestety nie kupiłabym tego pisma - i myślę, że większość młodzieży także - są przyzwyczajeni do ładnej, czytelnej i profesjonalnej grafiki. Myślę ze warto zatroszczyć się trochę o to pismo od tej strony

I tak podziwiam że Wam się chce tyle rozprawiać o tym sprzęcie, to takie nudy że hej

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez missgruszka Zobacz posta
    oprócz 1 zdjęcia Miclesa które mi się bardzo spodobało
    Które?

Dopiero zaczyna Awatar missgruszka
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Chyba z jakiejś inscenizacji historycznej... umierający żołnierz. Fajny kadr, chwila i kolorystyka.

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez missgruszka Zobacz posta
    Chyba z jakiejś inscenizacji historycznej... umierający żołnierz. Fajny kadr, chwila i kolorystyka.
    Here you go :
    Już było wystawiane na CB, w moim wątku Repo

Uzależniony

Domyślnie

Micles, kiedyś próbowałem Ci coś przekazać i dostałem warna za wyzłośliwianie. Nie chciałem wtedy, teraz też nie chcę.
    Gratuluję dobrego samopoczucia.

Pytanie mam jednak: co myślisz czytając np. coś takiego: "Bywając na przeróżnych imprezach masowych łatwo daje sie zauważyć sporą (i coraz większą) liczbę osób z lustrzankami i podpiętymi, co lepszymi szkłami, nie będącymi jednak zawodowym (ani pół-zawodowym) fotoreporterem"
    Mój ówczesny, niefortunny, post zahaczał o szkołę, o której sam wspominałeś.

I dalej w "Lustrzance": "Swoboda pióra to coś całkiem innego niż fotografowanie". Święta prawda.

Początki nałogu

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez micles Zobacz posta
    Here you go :
    Już było wystawiane na CB, w moim wątku Repo
    Heh, Micles prawie jak Robert Capa Ale coś za czysty ten mundur - może spróbuje kiedyś wkręcić się w jakiś prawdziwy battle :cool:

Uprawnienia umieszczania postów