Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Wątek: Ceny 450D + kit ida w gore?

Coś już napisał
    Miasto
    Dublin

Domyślnie Ceny 450D + kit ida w gore?

Dlugo nie interesowalem sie cenami sprzetu foto, ale pisalem w innym watku, ze przymierzam sie do zakupu, juz tylko czekam na autoryzacje karty w paypal.

Wypatrzylem fajny zestaw w uk, z wysylka do irlandii bylo €505 (450D + kit), aukcja na ebay.co.uk sie jednak skonczyla i wyslalem email do sprzedajacego, zeby wystawil raz jeszcze, a ten mi odpisal ze ceny ida w gore i wystawil 40 funtow drozej. Rzeczywiscie ciezko dostac juz za €505 i cena o 40 funtow wyzsza jest ciagle niezla. Mozna taniej, ale z Hong Kongu, a nie chce raczej ryzykowac placenia podatkow. Tamtem sprzedawca za €505 ma europejska wersje z gwarancja i jest na miejscu w uk.

Z tego co widze, to w Polsce w ciagu roku rowniez sprzet troche podrozal? Jednak jest to spowodowane pewnie cenami walut.

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

I co w związku z tym?
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

michalko
    Guest

Domyślnie

patrz na ceny w $...

Pełne uzależnienie Awatar Merauder
    Miasto
    Myslovitz

Domyślnie

Ja ogladajac ceny czesciowo na ebayu UK i w ich sklepach internetowych dochodze do wniosku, ze ceny maja do kitu. Albo to samo co w PL albo drozej. Juz nie ten kurs GBPa co przed rokiem.
    7D | 450D | C10-22 3.5-4.5 | S8 3.5 Fish | C28 1.8 | C50 1.4 | C85 1.8 | 430EX II | Phottix|

pawelira
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mikee Zobacz posta
    ......Wypatrzylem fajny zestaw w uk, z wysylka do irlandii bylo €505 (450D + kit)...........
    za tyle to masz 500d z kitem a 450 jest ok 60 euro taniej
    co do honkongu to patrz żeby było na paczce "gift", a jeśli nie ma to poproś w mailu żeby podpisali "gift" i po problemie

Uprawnienia umieszczania postów