Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: Współpraca z Canon Polska

Domyślnie Współpraca z Canon Polska

Witam,

Zakładam właśnie firmę, chciałbym prowadzić także sprzedaż sprzętu Canona. Jak można nawiązać współpracę z Canon Polska, tak aby zaopatrywać się w towar prosto od polskiego dystrybutora?

Z tego co się orientuję na forum jest jakiś przedstawiciel Canona, więc jeśli to możliwe proszę o wyjaśnienie jak można nawiązać taką współpracę? No chyba, że się mylę

pozdrawiam

Pełne uzależnienie Awatar aptur

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Quechua Zobacz posta
    Witam,

Zakładam właśnie firmę, chciałbym prowadzić także sprzedaż sprzętu Canona. Jak można nawiązać współpracę z Canon Polska, tak aby zaopatrywać się w towar prosto od polskiego dystrybutora?

Z tego co się orientuję na forum jest jakiś przedstawiciel Canona, więc jeśli to możliwe proszę o wyjaśnienie jak można nawiązać taką współpracę? No chyba, że się mylę

pozdrawiam
    Chyba się mylisz. Sprzedając laptopy asusa nie trzeba się kontaktować przecież z asusem. Dowiedz się jakie firmy prowadzą hurtową sprzedaż canona i po sprawie.

Domyślnie

Wiem, że nie trzeba się kontaktować...
    Ale tak jest chyba o wiele taniej - oczywiste
    Wiem, że Canon prowadzi taką współpracę - kupując ostatnio 400mm sprzedawca wydzwaniał i do Canon Poland i do czeskiego Canona szukając mi tego szkła na "teraz, zaraz". Po co płacić hurtowni marżę?
    pozdrawiam!

Pełne uzależnienie Awatar aptur

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Quechua Zobacz posta
    Wiem, że nie trzeba się kontaktować...
    Ale tak jest chyba o wiele taniej - oczywiste
    Wiem, że Canon prowadzi taką współpracę - kupując ostatnio 400mm sprzedawca wydzwaniał i do Canon Poland i do czeskiego Canona szukając mi tego szkła na "teraz, zaraz". Po co płacić hurtowni marżę?
    pozdrawiam!
    Jesteś pewien, że on to szkło kupił bezpośrednio z canon-polska? Sądzę, że tylko pomogli w namierzeniu tego szkła.

Domyślnie

Tak, tak jak pisałem próbował to ściągnąć także z Canon Czechy.
    A teraz znalazłem coś takiego:

http://company.yellowpages.pl/Polska...508/index.html

Początki nałogu
    Miasto
    Dąbrowa Górnicza

Domyślnie

Nie wiem kalk jest z Canon Polska, ale np. filtry firmy Filtron możesz kupić wyłącznie od jego przedstawicieli (cos jak autoryzowani dystrybutorzy) nawet jak masz hurtownię motoryzacyjną. No chyba że ta hurtownia jest za granicą

Więc różnie to jest z określonymi towarami i umowami między firmami.
    EOSy, 17-40/4L, 24-70/2.8L, 50/1.8, 85/1.8, 100-300/4.5-5.6, Raynox 250, manfrotto, 420EX, 580EX I, II, elinchrom+ skyport.
    www.magaczewski.blogspot.com
    www.fotogaleria.magaczewski.pl

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

a nie prosciej zadzwonic/napisac do Canon Polska ?...
    no comment...

Bywalec

Domyślnie

Zakładam właśnie firmę, chciałbym prowadzić także sprzedaż sprzętu Canona.
    wiesz co, normalnie raczej nie jestem niegrzeczny i stronię od złośliwych komentarzy, ale może przemyśl jeszcze raz swoją decyzję o zakładaniu tej firmy skoro zamierzasz załatwiać takie sprawy na forum internetowym
    pozdrawiam
    Tomek

Uprawnienia umieszczania postów