Czemu wszyscy na mnie jadą? A jak inni się czepiają kikuta to jest ok?
Co post nade mną wprowadza nowego do dyskusji? Nic. To czemu ta uwaga nie poszła na PW? Bo ktoś chce udowodnić jaki to jest fajny, bo jedzie po miclesie...
Czemu wszyscy na mnie jadą? A jak inni się czepiają kikuta to jest ok?
Co post nade mną wprowadza nowego do dyskusji? Nic. To czemu ta uwaga nie poszła na PW? Bo ktoś chce udowodnić jaki to jest fajny, bo jedzie po miclesie...
Ostatnio edytowane przez micles ; 12-08-2009 o 20:27
15. 17. 18. Są fajne, jedyny mankament estetyczny to ten kikut zamiast rękiWydaje mi sie że można było ja założyć za głowe albo ułożyć wyciągnąć, taka moja wizja :P A z tym udem nie wiem co zrobić, nie mam pomysłu - więc niech tak zostanie
Micles też ma troche racji z tymi przepalonymi palcami, nie jest to aż tak widoczne ale stopy są przy mocnym punkcie i to sie rzuca ;P
Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia- tak wiec wyluzujcie :P w końcu Canon łączy ludzi
Pozdrawiam
Akurat wtedy albo było totalnie pochmurno albo słońce przechodziło przez warstwę chmur. Efekt "przejaranych" palców to zabawa w konwersję do BW, jednakże histogram pokazuje delikatne przepalenie prawego kolana, palce u stopy zawierają szczegóły
Nad kikutami popracuję podczas następnej sesji
Dziękuje wszystkim za uwagi i komentarze![]()
Przeczytaj ze zrozumieniem (i bez urazy) tekst pierwszej zwrotki piosenki "Mniej niż zero" zespołu Lady Pank.
Nie szata (w tym przypadku szata = ocena z przedmiotów) zdobi człowieka. Ocena wiedzy a ocena zachowania (nie 'z zachowania' na świadectwie) to zupełnie różne sprawy.
Chciałem dać spokój, ale jak sam Vitez ciągnie OT, no to...
Dla mnie jedynym (jak na razie) wymiernym wskaźnikiem inteligencji jest matura. Dla wszystkich taka sama, ściągać trudno, sprawdzają raczej obiektywnie, a jak nie, to można się odwołać...
Na pewno wyniki z matury są bardziej obiektywną oceną mojej wiedzy, niż moje wypowiedzi na CB.
P.S. Znowu mam wyrzuty sumienia, że przez mój komentarz następny wątek tonie w OT.
Matura jest sprawdzianem wiedzy zdobytej w szkole sredniej i posrednio wskaznikiem umiejetnosci wyciagania wniosków.
To tyle w temacie inteligencji, natomiast faktem jest, ze w kazdym miejscu i w kazdym czasie potykam sie o Panskie komentarze, które nie dosc, ze sa niezbyt madre, to jeszcze prowokuja do wycieczek OffTop. Dziwie sie, ze nie komentuje Pan jeszcze ogloszen Kupie/Sprzedam.
Ma pan ponad 2500 postów i mysle, ze 2000 zupelnie niepotrzebnych.
Chcialbym Pana uswiadomic, ze nie ma Pan obowiazku komentowac wszystkiego, co Pan widzi na forum. Prosze nie brac tego zbyt osobiscie.
Komentuj "bliźniemu swemu jak sobie samemu" - to moja dewiza.
Osobiście chciałbym jakby ludzie wytykali mi takie błędy, bo tylko (no dobra, nie "tylko", ale w większości) dzięki temu mogę doskonalić mój warsztat... Nie wiem czy inni myślą podobnie, ale wytknięcie błędu, który faktycznie jest, chyba nikomu nie szkodzi. Zawsze poza wytykaniem błędu staram się również ocenić pracę jako całość.